REPLICA ONLINE CONSTANTA

4.4° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
4.4° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

Surse: Sorina a plecat din România de pe Aeroportul Otopeni

Surse: Sorina a plecat din România de pe Aeroportul Otopeni

Replica API 21 iulie 2019 | 00:00 317

Sorina, fetiţa de opt ani din Baia de Aramă luată de autorităţi de la asistentul maternal după ce a fost adoptată de o familie de români din Statele Unite, a părăsit ţara, împreună cu părinţii adoptivi, pe la Aeroportul Otopeni, susţin surse apropiate cazului minorei, conform stiripesurse.ro.

Potrivit unor surse apropiate cazului fetiței din Baia de Aramă, Sorina a părăsit România duminică dimineață, împreună cu părinții adoptivi. Minora avea toate actele în regulă atunci când a părăsit țara prin Aeroportul Otopeni.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Sunteti niste dobitoci ! Era mai bine sa fie lasata sa stea in saracie la noi ? Asa are sanse sa duca o viata mult mai buna in SUA, prostilor !
0
1
cetatenii romani care au favorizat o astfel de adoptie si care ocupa diferite functii cand vor fi pedepsiti??? Macar sa fie un avertisment pentru viitoarele incercari de astfel de "rapire". In orfelinate zac inca sute de copii care nici asistent maternal nu au. Dintre aceia nu avrut sa adopte ? Asteptam pedepsele pentru romanii infractori. Infracori morali si penali.
2
1
Probabil ca se va anunta ca un membru al familiei are nevoie de o piesa si exact sorina e cea mai potrivita. Doar ma-sa americanca i-a spus ca trebuie sa faca ce zice ea pana la varsta de 18 ani. Daca o mai avea piese sorina pana atunci!!!
2
1
M-ati albit la coaie cu Sorina voastra!
4
5
Asta face parte din slugarnicia clasei politice, care se gudura pe langa ambasade, papi, si orice strain cu o cat de mica influenta, pentru imagine. Si in spatele imaginii gasim oameni de paie, marionete. Biata copila avea o copilarie fericita, au luat-o sacarinii ca sa se simta bine, sau poate si mai rau, pentru a se folosi de ea.
5
2
a dat din nou lovitura pentru ca poate, pentru ca e ridicata in slavi de rezistenti.Procurori, judecatori, Protectia Copilului, ministri etc astia sunt oamenii pe care Romania ii pune pe piedestal. O scarba imensa pentru oamenii care sprijina o astfel de justitie.
7
2
Aici e una dintre marile coruptii, in care e implicata din nou justitia, nu e Onea sau Kovessi, dar e Piturca.
4
0
Faptul ca s-au dat bani pentru adoptie este un caz penal .Viata omului nu este proprietatea nimanui chiar daca copiii sunt institutionalizati ei trebuie ajutati de stat pentru a fi integrati ARMONOOS si CIViLIZAT. In societate . Copiii romani nu sunt copiii de lumea a treia,Romania este un STAT demn cu o istorie bine definita de oameni de care SUNTEM mandri care au luptat pentru poporul lui ca Stefan cel Mare ,etc tocmai pentru ca noua romanilor de azi sa ne fie bine.
5
1
Se stia de la inceput ,doar s-au dat bani
7
4
LEGILE SUNT FACUTE DOAR PENTRU PROSTI SI DOAR EI TREBUIE SA LE RESPECTE.
11
2

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920