REPLICA ONLINE CONSTANTA

23.4° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
23.4° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Suspectat de evaziune fiscală de 25 de milioane de dolari, miliardarul Comănescu zice că informaţiile sunt false

Suspectat de evaziune fiscală de 25 de milioane de dolari, miliardarul Comănescu zice că informaţiile sunt false

Replica API 19 decembrie 2014 | 21:58 726

Vânzarea unor platforme, cercetată de procurori

Vânzarea unor platforme, cercetată de procurori

Gabriel Valentin Comănescu (sursa foto: gsp ziar)

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa au început cercetările într-un dosar penal ce-l vizează pe omul de afaceri constănţean Gabriel Comănescu. Astfel, magistraţii au dispus instituirea sechestrului pe bunurile companiei Grup Servicii Petroliere (GSP), controlată de Gabriel Comănescu. Omul de afaceri şi Grup Servicii Petroliere sunt suspectaţi de evaziune fiscală prin vânzarea unor platforme petroliere, prejudiciul fiind estimat la 25 de milioane de dolari. Conform unor surse judiciare, omul de afaceri nu a achitat TVA-ul aferent platformelor înstrăinate, din câte se pare, unei firme din Malta. Contactaţi pentru un punct de vedere, reprezentanţii GSP ne-au transmis, după 2 ore, prin intermediul unui avocat, următoarele:

„La data publicării articolului nu există nici un dosar penal în care să se fi dispus începerea cercetărilor penale împotriva clientului nostru, dl. Gabriel Valentin Comănescu; la data publicării articolului nu există instituită nici o măsură asiguratorie asupra bunurilor aşa cum fals afirmaţi în cuprinsul articolului dumneavoastră; organele în drept nu ne-au adus la cunoştinţă despre existenţa vreunui dosar penal în care clientul nostru, dl. Gabriel Comănescu şi/ sau societatea Grup Servicii Petroliere SA să fie suspectaţi de fapte de evaziune fiscală; nu există nici un fel de prejudiciu, în valoare de 25 de milioane de dolari, aşa cum fals aţi prezentat dumneavoastră”.

Alexandra ANTON

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367