REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.2° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
16.2° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Suspectul crimei de pe Aurel Vlaicu a fost prins de poliţişti la Focşani! FOTO + VIDEO

Suspectul crimei de pe Aurel Vlaicu a fost prins de poliţişti la Focşani! FOTO + VIDEO

Replica API 27 noiembrie 2016 | 10:59 486

Gheorghe Stoica este principalul suspect în cazul crimei de la punctul de colectare a fierului vechi de pe bulevardul Aurel Vlaicu. Acesta este audiat în aceste momente la sediul IPJ Constanţa. Urmărit de mai bine de 8 zile, bărbatul a fost găsit în Gara din Focșani, din câte se pare acesta dorind să urce într-un tren cu destinația Constanța. Ceea ce a făcut ca el să intre în atenția oamenilor legii din cadrul IPJ Vrancea a fost comportamentul său ciudat, acesta evitând contactul cu orice organ al Poliției. Este suspectat pentru tâlhărie urmată de moartea victimei. Reamintim că poliţiştii Secţiei 4 au fost sesizaţi în urmă cu câteva zile, prin 112, despre faptul că în incinta Total Expres Recycling SRL a fost găsită o persoană de sex masculin agresată. Echipa operativă deplasată la faţa locului a identificat victima stabilind că este vorba despre un bărbat în vârstă de 55 de ani, din municipiu. Victima a fost transportată la Spitalul Judeţean, însă, din păcate, nu a supravieţuit. Ulterior, oamenii legii l-au identificat şi pe posibilul agresor. Este vorba despre Gheorghe Stoica în vârstă de 54 de ani din comuna Tuzla, el fiind surprins în imagini şi de camerele video de la centrul de colectare fier vechi.

De profesie şofer, bărbatul a fost căsătorit şi are doi băieţi cu care însă nu ţine legătura. Nici alte rude nu ştiu nimic despre Stoica. De precizat că oamenii legii au vizionat şi imaginile surprinse de camerele de supraveghere de la punctul de colectare a fierului vechi. În imagini a fost surprins Gheorghe Stoica intrând în centrul de colectare unde se afla victima sa, magazionerul. Ulterior, Stoica este văzut plecând la volanul maşinii victimei, un Ford Fiesta, de culoare argintiu, cu numărul de înmatriculare CT 45 VYO.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102