REPLICA ONLINE CONSTANTA

9.4° ConstanÈ›a Joi, 18 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6703
9.4° ConstanÈ›a Joi, 18 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6703
 

Suspendare Iohannis. Tudor Barbu: Se va ajunge la garajul lui Băsescu

Suspendare Iohannis. Tudor Barbu: Se va ajunge la garajul lui Băsescu

Replica API 7 iulie 2018 | 00:42 414

În contextul suspendării președintelui Klaus Iohannis, Tudor Barbu, prezentatorul "Se întâmplă acum", de la B1 TV, a avut o remarcă față de ce se întâmplă, în aceste momente, pe scena politică.

"Mai marii PSD-ALDE stabilesc calendarul şi modalităţile de suspendare a preşedintelui Iohannis, fără doar şi poate. Îmi asum, poate greşesc, toţi suntem supuşi greşelii.

Fără doar şi poate, se va ajunge la garajul lui Băsescu - metafora îmi aparţine - în sensul în care Iohannis îl va suna pe nea' Traian să îi împrumute garajul, care e deja dotat şi impregnat cu telefoane, microfoane, cu fax şi cu tot ce are STS-ul la dispoziţie pentru preşedintele suspendat al României", a spus fostul senator.

Sursa: www.dcnews.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
TUDOR BARBU guita vaiii si vai chiar sintem dilii cu toti.Acest nimeni in drum are opini de consemnat,sa fie intrebat Diaconescu ce fel de om caracter ii acest inocent cu ifose de asa zis politician.
1
0
cine plm se uita la emisiunea lu bou ul asta ?
4
1
DE DATA ASTA O SA PSD SA CACAT PE EL ,O SA-O LUATI IN BOT ,ROMANII NU VOR VOTA SUSPENDARE PRESEDINTELUI
11
6
Maimuta pepededista barbu tudor,cuscru cu razvan lucescu spune ceva inteligibil????
4
3
Flit Replica
3
1
Toti sunt niste lepre care sunt interesati numai de interesele lor si a gastii care ii sustin. De luni de zile, auzim numai de DNA, de suspendari, de coduri si alte cacaturi de care depinde libertatea golanilor din parlament si aut locale.Niste lepre, pt care spitalele, sanatatea, medicamentele, protectia mediului, impaduririle, educatia sau investitiile nu inseamna nimic. Iar caricatura de pm , Dancila, recita poeziile suflate sau scise de altii. Niste nenorociti care isi bat joc de tara iar milioane de mocangii, batuti in cap si indoctrinati, nu " vad" . Rusine!
14
2
Demisia e mai buna ! E fara... garaj
6
11

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369