REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.5° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
15.5° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

SUSPICIUNE de Coronavirus la Mangalia. VIDEO

SUSPICIUNE de Coronavirus la Mangalia. VIDEO

Replica API 10 martie 2020 | 17:54 8135

Suspiciune de coronavirus în Mangalia, după ce o femeie de 50 de ani a intrat în contact cu o vecină întoarsă dintr-o zonă de risc a Italiei.

Aceasta s-a prezentat la Spitalul Municipal Mangalia în cursul nopții de luni spre marți, după cum ne-a precizat Alina Dan, managerul Spitalului Mangalia. Pacienta a fost transportată cu izoleta la Spitalul Clinic de Boli Infecțioase Constanța. " O pacientă în vârstă de 50 de ani s-a prezentat în această dimineaţă, în jurul orei de 04:30, cu simptome specifice infectării cu coronavirus, după ce a intrat în contact cu o altă persoană de sex feminin, recent întoarsă dintr-o zonă de risc a Italiei. Aceasta a fost trimisă în jurul orei de 10:30, cu izoleta, la Spitalul de Boli Infecţioase ", a declarat managerul spitalului.

Update: Rezultatul a ieșit NEGATIV! Persoana în cauză NU are Coronavirus!

Medicii specialiști au recoltat probe și se așteaptă rezultatele.

A.M.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Cat timp mai postati stirea asta???
0
0
Doamna managerita ii mai suge poola primarului ? Sau doar la inceput a fost nevoie pentru functie?
2
7
pe boul de primar defrisator semianalfabet cristi buci,revenit din italia si dind virus la populatie,l.ati vazut?
3
3
Pai carantina a speciilor migratoare fara forme legale in Romania si fara sa plateasca contributia de sanatate asa zisiilor romani iatalieni inseamna izolare nu cum fac, s-au intors in Romania si misuna ca PENALII peste tot pana ii despisteaza autoritatile de ordine
3
1
ba panaramelor,ciorilir,nu mai merge cersitul si ciordeala,ati venit acasa la gratare? bani la sanatate ati dat,un leu,cind ma inghesui cu toate gunoaiele la spital? muriti ba!
10
1
moarte tiganilor!
9
1
Cum nu stiti ? Daca ma alegeti pe mine o sa dispara coronavirusul eu am infectat si coronavirusul cu promisiunile mele mincinoase
3
1
numele persoanelor daca le stiti, Mangalia este un oras mic, sa stim de cine sa ne ferim macar, pentru ca persoana care a venit din Italia ar umbla dezlegata prin oras.
8
3
Pai si aia din italia umbla dezlegata?
18
1
Chiar nu vede nimeni trupele de rromi care se plimba pe holurile spitalului din constanta? Chiar nu i-a vazut nimeni in timp ce vand haine sau alte bunuri? Este carantina sau nu? Pentru cine este valabila carantina? Pentru cei care o respecta? Cine asigura respectarea carantinei ? Firma de paza? Am incercat sa intru in spital sa ii duc mamei mele niste haine. Am fost informat ca "suntem in carantina". Pentru mine ....da . M-a sunat mama si mi-a spus .... " urca la etajul ... sa ii vezi cum umbla pe holuri fara sa ii intrebe nimeni ce cauta acolo . Faceti un exercitiu si verificati informatia
27
1
Beleste-mi-o si mie !
6
11
Deja este aparuta si in Constanta ! Am belito cu totii !!
11
5

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218