REPLICA ONLINE CONSTANTA

6.7° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
6.7° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Suspiciuni de falsificare a scrisorii medicale de la dosarul lui Nicuşor Constantinescu. Reacţia CJC: "Este o intoxicare"

Suspiciuni de falsificare a scrisorii medicale de la dosarul lui Nicuşor Constantinescu. Reacţia CJC: "Este o intoxicare"

Replica API 1 iulie 2014 | 00:00 100

Magistraţii Curţii de Apel decid pe 2 iulie dacă se impune arestul preventiv

Magistraţii Curţii de Apel decid pe 2 iulie dacă se impune arestul preventiv

Există suspiciuni cu privire la veridicitatea scrisorii medicale în cazul preşedintelui Consiliului Judeţean Constanţa, Nicuşor Constantinescu. Veridicitatea scrisorii a fost pusă la îndoială la Tribunalul Bucureşti, a anunţat, ieri, Realitatea TV. "Este o prostie, în opinia mea. Nimeni nu şi-ar permite să prezinte în instanţă aşa ceva. Personal, cred că este o intoxicare, aşa cum au fost şi alte lucruri apărute în presă. Cu certitudine, aşa ceva nu există. Nu cred că Tribunalul Bucureşti a ajuns la această concluzie. Se poate verifica, la medicii din SUA, scrisorile nu au fost trimise de Nicuşor Constantinescu, ci de spital. Am siguranţa că toate scrisorile prezentate în instanţă sunt departe de orice bănuială", a fost reacţia purtătorului de cuvânt al ConsiliuluI Judeţean Constanţa, Gabriel Diceanu. Avocatului şefului CJC, Marius Mocanu, nu a putut fi contactat pentru un punct de vedere. Reprezentanţii cadrul Tribunalului Bucureşti au declarat, pentru "Replica" de Constanţa, că instanţa nu a dat nici o informaţie de acest gen. Reamintim faptul că preşedintele CJC, Nicuşor Constantinescu, se află în Statele Unite ale Americii din luna aprilie, acolo unde a fost operat de cancer la prostată. Procurorii au ridicat, la începutul lunii aprilie, măsura controlului judiciar şi i-au permis lui Constantinescu să se trataze în Statele Unite ale Americii, la unitatea medicală Johns Hopkins Chicago. Acesta ar fi trebuit să se întoarcă în ţară, pe 11 iunie, întrucât anchetatorii i-au dat voie să părăsească România doar până la această dată. În urmă cu aproximativ o săptămână, Tribunalul Bucureşti a decis arestarea preventivă a lui Nicuşor Constantinescu, după ce procurorii DNA au cerut înlocuirea controlului judiciar cu măsura arestului preventiv. Avocatul lui Constantinescu a efectuat recurs, magistraţii Curţii de Apel luând ieri decizia de a amâna pronunţarea pentru data de 2 iulie.

Mrela Sorina PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614