REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.4° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
13.4° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Suspiciuni de gripă aviară: două păsări, GĂSITE MOARTE pe plaja din Mangalia!

Suspiciuni de gripă aviară: două păsări, GĂSITE MOARTE pe plaja din Mangalia!

Replica API 25 ianuarie 2017 | 14:38 490

Descoperire macabră pe o plajă din Mangalia! Un bărbat care se plimba prin zona Hotelului Paradiso a observat două cadavre de păsări! Imediat, acesta a făcut un apel pe facebook! "Apel către responsabilii veterinari din Mangalia! Pe plaja din dreptul falezei dintre hotelul Paradiso şi Saturn, lângă restaurantul Puiu's Cazemata, se află o lebădă moartă, iar mai sus puțin, pe digul din dreptul spitalui, un pescăruş mort. Ținând cont de pericolul gripei aviare, fiind identificată de curând, la Mamaia, o lebădă infestată cu H5N1, am încercat să iau legătura cu cei de la Direcția Sanitar Veterinară Mangalia, dar nu răspunde nimeni la telefon. În cazul în care ştiți vreo cale prin care pot fi anunțate autoritățile ce răspund de asemenea cazuri, vă rog să le comunicați cât mai urgent sau să mă contactați şi o voi face eu. Vă mulțumesc!", a fost mesajul mangaliotului. Ulterior, s-a luat legătura cu autoritățile abilitate, iar o echipă a Direcției Sanitar Veterinare s-a prezentat la fața locului pentru preluarea păsărilor moarte. "Probele au fost ridicate și trimise spre laborator în vederea efectuării analizelor (privind gripa aviară - n.r.). Încă nu avem rezultatul", a precizat pentru Replica Cristina Linte, purtătorul de cuvânt al DSV Constanța.

Citește și GRIPĂ AVIARĂ: Păsări găsite moarte pe plaja din Mamaia

Citește și Cormoran găsit mort în Portul Constanța, CONFIRMAT cu gripă aviară!

Citește și 17 cazuri de gripă aviară, CONFIRMATE în județul Constanța!

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Eu am gasit 2 lebede si le-am facut cu usturoi. Prostul ala care se plimba aiurea in loc sa fie la munca sau la furat nu stie ce e bun. Trebuia sa taca si sa faca ciulama. Acum o sa manance salam cu copite de cal mort sifecale de porc de la Lidl. Ha ha , ce prostan.
3
0
Au murit de frig si de foame, idiotule
2
0
In Mangalia atat sistemul sanitar este zob dar ce sa mai vorbim de veterinarii din Mangalia.
3
1
au mancat la bomba lu puiu s si de asta stau cu burta n sus
3
1
Mai este o rata si un pescarus pe la neptun,este doar ger nu gripa
4
0

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614