REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.1° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
17.1° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Susţinătorii Elenei Udrea demisionează din funcţiile de conducere de la PDL Constanţa

Susţinătorii Elenei Udrea demisionează din funcţiile de conducere de la PDL Constanţa

Replica API 25 martie 2013 | 00:00 181

Corina Gheorghe: "Blaga este doar preşedintele angajaţilor şi familiei domnului Chiru şi într-o măsură mult mai mică a membrilor de partid"

Corina Gheorghe: "Blaga este doar preşedintele angajaţilor şi familiei domnului Chiru şi într-o măsură mult mai mică a membrilor de partid"

Primarul comunei Poarta Albă, Vasile Delicoti, nu pleacă din PDL, dar nici nu rămâne pe funcţia de prim-vicepreşedinte al Organizaţiei Judeţene Constanţa, atâta timp cât reproşează că alegerile din partid nu au fost corecte. Susţinător al Elenei Udrea, el a anunţat că, alături de ceilalţi primari PDL din judeţul Constanţa organizează o conferinţă de presă prin care vor face publice neregulile de la Convenţia partidului. "Democrat-liberalii care cred cu adevărat în valorile dreptei autentice şi în democraţie vor să pună capăt jocurilor de culise şi intoxicărilor din mass-media care au caracterizat PDL în ultima perioadă. Alături de alţi colegi primari, reprezentanţi ai autorităţilor locale şi judeţene, credem că este datoria noastră să spunem lucrurilor pe nume şi să lăsăm practicile furtului de voturi, de urne sau alte materiale în seama celor care ne-au dovedit că numai folosind astfel de practici pot obţine numărul necesar de voturi pentru o funcţie în partid. În lumina faptelor petrecute la Convenţia Naţională PDL din 23 martie şi a prestaţiei organizaţiei Constanţa credem că lucrurile nu mai pot fi ţinute sub preş: legitimitatea unui lider nu stă în alegeri trucate-aranjate", se arată în invitaţia la conferinţa de presă. Şi Nicolae Anghel, primarul din Castelu, este pe aceeaşi lungime de undă, iar în cursul zilei de ieri, şi Corina Gheorghe a anunţat că îşi dă demisia din funcţia de vicepreşedinte al BPJ-PDL Constanţa. "Sunt dezamăgită că prin tertipuri care ne amintesc de veteranul Cozmâncă al PSD, la fel se întâmplă la PDL după mai bine de 10 ani. Este inadmisibil ca după ce am fost la guvernare, acum suntem în opoziţie de pe poziţia a doua după PPDD. Pentru asta demisionez din funcţia de vicepreşedinte al BPJ Constanţa": Anterior, Corina Gheorghe anunţase: "PDL este opţiunea mea, indiferent cine îl conduce. Dar nici nu pot să nu constat că dl. Blaga este doar preşedintele angajaţilor şi familiei domnului Chiru de la Constanţa şi într-o măsură mult mai mică a membrilor de partid, aleşilor, primarilor. Adică a celor cu legitimitate la electorat. Pentru opţiunile noastre nu trebuie să ne fie frică, nici în interiorul PDL, nici în afară. Trebuie să respectăm şi opiniile şi colegii".

Alexandra ANTON

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218