REPLICA ONLINE CONSTANTA

7.9° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
7.9° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Sute de familii necăjite din Constanța au primit alimente de sărbători

Sute de familii necăjite din Constanța au primit alimente de sărbători

Replica API 25 decembrie 2015 | 10:06 318

Dacă nu oferim nimic, nu avem Crăciun

Dacă nu oferim nimic, nu avem Crăciun

Dacă nu oferim nimic, nu avem Crăciun! Urmând acest îndemn și exemplu creștin, Arimex Comexim 2000 SRL, Arhiepiscopia Tomisului și Asociația Suflete Deschise, în pragul sărbătorilor de iarnă, au întins o mână de ajutor celor aflați în dificultate. Astfel, peste 300 de familii necăjite din Constanța au primit alimente, dulciuri și fructe.

Voluntarii Asociației Suflete Deschise, împreună cu preoții Cezar Axente, Gigi Cristea Gigi și Vasile Cristinel Mușat au împărțit alimente persoanelor sărmane, cu dizabilităţi, membrii ai Asociaţiei Naţionale a Nevăzătorilor din România- Filiala Constanţa, persoanelor cu dizabilităţi din cadrul Asociaţiei Naţionale a Surzilor din România-Filiala Constanţa, dar și oamenilor străzii, fără adăpost.

”Hristos se naşte! Adevărul veşnic se naşte! Dreptatea veşnică se naşte! Dragostea veşnică se naşte! Binele veşnic se naşte! Viaţa veşnică se naşte! Să-l primim pe Hristos în sufletul nostru. Primindu-l, pacea şi liniștea ne vor călăuzi și ne vor încălzi inimile. Vom putea dărui la rândul nostru cel mai frumos, cel mai mare dar pe care îl poate oferi un om altui om - prezenţa iubitoare, pe langă aceasta orice altceva, oricât de costisitor și de frumos ar fi, nu înseamnă mare lucru. Adevărata dăruire începe atunci când, nemaiavând nimic de dat, ne oferim pe noi înşine printr-o vorbă bună, o mângâiere, sau o ascultare atentă a celuilalt. Dăruind aceasta, ne asemănăm cu Dumnezeu care este iubire. Să nu uităm că suntem responsabili de darul pe care ni l-a făcut Dumnezeu. Aceasta înseamnă că în orice moment al vieţii trebuie să răspundem afirmativ când suntem chemaţi să dăm ceva. Când credem că nu avem nimic de dăruit, înseamnă ca ne-am îndepărtat de Hristos, sursă nesfârsită de bucurie. Dacă nu oferim nimic, nu avem Crăciun! Mulțumim bunilor samariteni Dobrogea Grup SA, Agroalim Distributtion SRL, Cristim 2 Prodcom SRL, Overseas Group Impex SRL, Ella Glob SRL, Delaco Distribution SA, care s-au alăturat îndemnului nostru și au arătat că le pasă de aproapele nostru. Dorim tuturor sărbători binecuvântate!”, a declarat Petre Preda, deținătorul firmei Arimex Comexim 2000 și președintele Asociației Suflete Deschise.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614