REPLICA ONLINE CONSTANTA

20.4° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
20.4° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Sute de magistraţi cer retragerea proiectului de modificare a legilor justiţiei

Sute de magistraţi cer retragerea proiectului de modificare a legilor justiţiei

Replica API 3 octombrie 2017 | 00:08 480

Aproape 700 de magistraţi semnează un "MEMORIU PENTRU RETRAGEREA PROIECTULUI DE MODIFICARE A LEGILOR JUSTIȚIEI", adresat premierului Mihai Tudose şi ministrului Justiţiei, Tudorel Toader.

Pe listă se află inclusiv procurori de la DNA şi DIICOT, judecători de la Curţile de Apel şi de la tribunalele din toată ţara (inclusiv Constanţa!). Lipsesc însă judecători de la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie.

Lista completă, publicată de stiripesurse.ro:

https://media.stiripesurse.ro/other/201710/media-150696158948539800.pdf

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Oare pe timpul infectului de Basescu, care a ridicat hotia la nivel academic, de ce nu au fost asa de speriati judecatorii ? Daca eu raspund pentru deciziile mele, sa raspunda si magistratii !
0
0
Unde s-a mai pomenit ca subalternii sa voteze masurile luate de conducere. Cui nu-i convine sa plece,asa ne spun noua patronii. si au dreptate. Ei hotaresc procedurile si regulamentele pe care trebuie sa le respecte subalternii. Dati-i afara.Ii platim sa faca abuzuri.
1
0
ca nu le convine trecerea la normalitate! in Romania orice reprezentant al oricarei profesii raspunde, numai acesti Dumnezei pe Pamant, nu! Trebuie sa raspunda pentru activitatea lor, mai ales ca incaseaza salarii fabuloase si pensii nesimtite!
1
0
Ca de obicei in Romania, legile se dau ptr protectia penalilor. In interesul natiei, muie.
0
0
Procurorii sunt magistrati si sunt asimilati puterii judecatoresti , infaptuind justitia ca si judecatorii . In plm , cititi legile referitoare la magistrati si va veti edifica . Nu exista magistrati ,,pe bune'' si altii ,,fraudulosi'' . Punctum !
1
1
Atentie la manipulari! Sutele alea sunt de fapt procurorii,care se numesc fraudulos magistrati,ei fiind conform Constitutiei la acelasi nivel cu avocatii. Magistrati pe bune sunt judecatorii,ei fac Justitia de fapt,sau ar trebui sa o faca intr-un stat democratic,nu dictatorial. Abuzatorii,acesti damblagii tortionari de azi vor sa conduca de fapt tara cum o faceau fascistii prin Gestapo,politia secreta SD,eventual exterminatori gen SS,toate normal cu alte denumiri,cica sa nu fie amendabile,la fel cum securistii de acum se numesc ofiteri SRI,chiar daca doar unii isi merita numele de azi pe bune.
3
0
mi se pare normal ca nu vor. Cine vrea sa aiba raspundere?
3
0
Sistemul s-a pus in miscare dar sustinerea e slaba, similara cu demonstratia de duminica, adica spre zero. Trebuie sa raspunda si ei ca orice roman pentru ceea ce fac.
3
0
Sa vina legea raspunderii magistratului sa nu mai bagam oamenii in puscarii
7
0
Procurorilor le convine pozitia de Dumnezeu pe pamant, iar judecatorilor le este frica de raspunderea materiala!
9
1

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102