REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.4° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
18.4° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Sylvester Stallone va interpreta pentru prima dată rolul principal într-un serial de televiziune

Sylvester Stallone va interpreta pentru prima dată rolul principal într-un serial de televiziune

Replica API 9 decembrie 2021 | 00:00 540

Actorul american Sylvester Stallone va interpreta pentru prima dată rolul principal într-un serial de televiziune, "Kansas City", scris şi produs de Taylor Sheridan şi Terence Winter pentru platforma de streaming Paramount Plus, informează site-ul revistei Variety, citat de Agerpres.

Acest serial, cu o acţiune plasată în zilele noastre, îl prezintă pe legendarul gangster newyorkez Sal (Sylvester Stallone), care se confruntă cu dificila sarcină de a-şi ajuta familia lui italiană mafiotă să se impună în elita modernă din Kansas City, un oraş din statul american Missouri. Acolo, Sal se întâlneşte cu o serie de personaje surprinzătoare, care îl vor însoţi de-a lungul ascensiunii sale către putere şi influenţă.

Taylor Sheridan şi Terence Winter vor scrie scenariul şi vor fi producători executivi ai serialului "Kansas City". Sylvester Stallone va fi şi el unul dintre producătorii executivi.

Proiectul marchează primul rol principal pe care Sylvester Stallone îl va interpreta într-un serial de televiziune. Starul american este cunoscut pentru interpretările sale din francizele cinematografice "Rocky", "Rambo" şi "Expendables". Pentru participarea lui la filmul "Rocky", Sylvester Stallone a fost nominalizat la premiile Oscar pentru cel mai bun actor şi pentru cel mai bun scenariu original.

Starul american a primit o nominalizare la Oscar şi în 2016 pentru rolul secundar din filmul "Creed", în care a jucat alături de Michael B. Jordan.

Printre alte producţii notabile din filmografia actorului american se află pelicule precum "Tango and Cash", "Demolition Man" şi "Cliffhanger".

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367