REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
11.4° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Tabără de țigani, descoperită de OPC în mijlocul unui resort din Costinești

Tabără de țigani, descoperită de OPC în mijlocul unui resort din Costinești

Replica API 29 iulie 2017 | 00:00 406

Descoperire halucinantă la BTT Costinești! O tabără de rromi își face veacul de foarte mult timp printre turiștii care vin în locația respectivă pentru concediu și relaxare.

În urma unui control organizat de Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorului, alături de Comisariatul Județean pentru Protecția Consumatorului Constanța, care a avut loc sâmbătă, 29 iulia a.c., mai multe persoane de etnie rromă erau instalate cu corturile pe terenurile đeținute de Birourile de Turism pentru Tineret, aflat în subordinea Ministerului Sportului, unde director este soțul fostului ministru tehnocrat Dragu. Directorul BTT știe de existența taberei de țigani, și potrivit surselor, acesta și-a dat acordul ca acele persoane să stea mai mult sau mai puțin legal acolo.

Mai mult, în urma verificărilor camerelor din bungalow-uri, mai multe nereguli de igienă au fost descoperite de comisari.

C.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Gheorghe post
0
0
Tiganii- natiune antisociala si interlopa. Restul este propaganda.
3
0
In lupta dintre victima si agresor martorul tacut este societatea . Cand un membru al societatii sufera, intreaga societate ar trebuii sa sufere alaturi de el. Asa ar trebuii. Apropo de nationalitati si cetatenii , vorba aia , lume multa oamenii putini !
4
1
in ele de ciori borate.
5
2
Brega. Ce inseamna ptr tine nationalitati conlocuitoare? Au pasapoarte si nationalitati diferite de cea romana? Indiferent de nume SUNT ROMANI . Chiar suntem nebuni cu vorbele de genul asta. Insa trebuie sa dau dreptate intr-un singur caz. Ungurii ca acolo chiar este aiurea
0
3
NU rromii, makidonii sau alte nationalitati conlocuitoare sunt de vina. Aveti dovada clara ca prin complicitatea a noastra , a ROMANILOR , vezi doamna care lucreaza la anaf si chiar vrem sa stim ce calitate are acolo , noi care inchidem ochii, facem o spagutza , ca doar nu o fii foc , nu ? Parsivitatea si curvasaria din institutiile publice ne intoarce in evul mediu ! Pentru romanul de rand care strange un banutz sa vina la mare nu se gaseste o camera la BTT. Lacomia si tupeul mana in mana ! Ajunge fratilor !
5
2
Domnu horia faceti f bine sa umplut costinestiu de ei de cersetori si de tigani cu figuri pe stomacu gol stau k in satra la BTT si lumea stie de ei dar tac din gura dar tu din costinesti daca vrei sa intrii in btt vin le batariga ca trb sa platesti dar tiganii intra si stau cu masinile pe spatiu verde.BV domnu horia
3
1
Cum zicea universalu mondialu la Marea Neagra?! ,,te duci la apa cea mare"!!Asa ca tiganii au venit sa se murdareasca la apa cea mare si sa petreaca un binemeritat concediu de odihna aprobat dupa multe insistente de catre pirandele responsabile cu natalitatea in carute.Urmeaza concediul tiganilor la munte unde speram ca ursii ii vor desface in mai multe componente.
12
1
Mo...haules baules.
1
1
POATE D.NU CONSTANTINESCU DESCINDE CU TELEVIZIUNILE SI PE PLAJA DIN COSTINESTI SA FILMEZE GUNOIUL SI BUTOAIELE DE BERE CARE STAU IN SOARE LANGA BARURILE DE PE PLAJA. AZI AM FOST PE PLAJA SI AM CONSTATAT CA IN CONTAINERELE CU GRUPURI SANITARE DE PE PLAJA ESTE MULT MAI MIZERIE DECAT IN CAMERELE PE CARE LE.A FILMAT AZI IN BTT
6
1
Da foarte murdare camerele nu am ce sa zic! In poza au avut grija sa intre murdari pe picioare si sa faca poza la cat de jegosi sunt ei! Iar domni de etnie rroma au fost cazati in ziua in care sa facut filmarea, respectiv azi si au camere inchiriare, asta nu inseamna ca nu ai voie sa ridici un cort in curtea care este spatiu privat nu domeniu public cum stia sa zica domnul stimabil de la anpc. Acelasi domn care urla la toata lumea si spunea cum il cheama si ca o sa aiba el grija sa de-a afara pe toata lumea. Un domn cu functie de conducere ce nu are drept de control pe teren!
3
2
ce accent de moldoveanca are inspectorita, alta nu au gasit
7
1
boratii i-au dat spaga boratului sef de la BTT. nestiind sa foloseasca grupul sanitar, se simt in largul lor in mediul lor natural. scuze iubitorilor de animale.
13
3
Dar nu a venit cavalerul dreptatii pe un cal alb sa ii izgoneasca?! Si, obligatoriu, cu un card de televiziuni dupa el pentru a arata ce minune ca aparut el sa faca dreptate.
5
8

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367