REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.3° Constanța Joi, 18 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6703
10.3° Constanța Joi, 18 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6703
 

Taika Waititi, contactat de producătorii ''Star Wars'' pentru a regiza un nou episod din această saga

Taika Waititi, contactat de producătorii ''Star Wars'' pentru a regiza un nou episod din această saga

Replica API 18 ianuarie 2020 | 00:00 473

Taika Waititi

Producătorii francizei galactice "Star Wars" l-au contactat pe cineastul Taika Waititi pentru a-i cere să regizeze un nou lungmetraj în această serie cinematografică de mare succes, potrivit publicaţiei americane The Hollywood Reporter, citată de EFE.

Site-ul american notează că nu se ştie deocamdată unde vor duce aceste discuţii, dar afirmă că regizorului Taika Waititi i s-a propus cu certitudine "să dezvolte un film 'Star Wars'''. Nici Disney, nici Lucasfilm, care deţin drepturile asupra acestei saga SF, nu au dorit să facă declaraţii pe această temă.

Taika Waititi are deja experienţă în universul "Star Wars", având în vedere că a regizat în 2019 cel de-al optulea episod din "The Mandalorian", cu actorul chilian Pedro Pascal ca protagonist al primului sezon din acestui serial TV inspirat din celebra saga intergalactică.

Regizorul şi actorul neo-zeelandez este unul dintre cele mai în vogă nume de la Hollywood datorită versatilităţii şi capacităţii sale de a cuceri publicul graţie unor producţii originale. Filmul "Thor: Ragnarok" (2017), care a relansat saga dedicată supereroului de benzi desenate inspirat din legendele scandinave, cu o notă de umor şi omagiu adus anilor '80, a devenit o veritabilă carte de vizită pentru Taika Waititi, după ce a obţinut încasări în întreaga lume de 854 milioane de dolari.

Confirmarea pentru Waititi a venit însă în 2019 cu "Jojo Rabbit", un film aparte, care este o combinaţie de comedie suprarealistă cu dramă istorică, despre un copil nazist, al cărui prieten imaginar este Adolf Hitler, dar a cărui familie adăposteşte o fetiţă evreică.

Taika Waititi, care şi-a rezervat rolul lui Hitler, a avut succes cu acest lungmetraj, în care rolurile principale sunt interpretate de Roman Griffin Davis şi Scarlett Johansson şi care a primit şase nominalizări la Oscar, inclusiv la categoria "cel mai bun film".

Cineastul neozeelandez, al cărui viitor se anunţă strălucit, va lansa în curând pe marile ecrane comedia "Next Goal Wins" şi este deja confirmat ca regizor pentru "Thor: Love and Thunder", cel de-al patrulea film din seria "Thor", care îi va avea în distribuţie pe Chris Hemsworth, Natalie Portman şi Tessa Thompson. AGERPRES

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369