REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.5° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
11.5° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Talente de şoferiţă, pe bulevardul Tomis: „S-a băgat fix ca…”. Verdict: 4 maşini avariate

Talente de şoferiţă, pe bulevardul Tomis: „S-a băgat fix ca…”. Verdict: 4 maşini avariate

Replica API 23 octombrie 2014 | 01:37 206

Pe urmele notarului din Năvodari

Pe urmele notarului din Năvodari

În urmă cu aproape un an de zile, un notar public din Năvodari se răsturna cu autoturismul pe bulevardul Tomis, în zona fast food-ului Extra Blatt, avariind cinci autoturisme parcate. Din nefericire, pe 21 octombrie, „istoria” a fost la un pas de a se repeta. De data aceasta este vorba de două autoturisme care au intrat în colziune şi care, ricoşând, au avariat două autoturisme parcate. Cei doi şoferi au aruncat vina de la unul la celălalt, deznodământul fiind dat de către poliţiştii rutieri.

Nefericitul eveniment s-a petrecut în data de 21.10.2014 , în jurul orelor 16.30, când o tânără de 28 de ani, din Constanţa, G.I.L. a condus un autoturism pe bulevardul Tomis, dinspre bulevardul Mamaia către Ferdinand pe banda numărul 2 şi, ajungând în drept cu un fast food, respectiv Extra Blatt, a trecut din banda 2 în banda 3 fără a se asigura la schimbarea benzii de circulaţie şi a intrat în coliziune cu un autoturism condus de un tânăr de 20 de ani, din Bucureşti, D.A.P., pe banda 3 în aceeaşi direcţie de mers. În urma impactului, cele două autoturisme implicate au ricoşat în două autovehicule parcate pe partea stângă. În urma accidentului, tânăra şoferiţă a acuzat dureri în zona gâtului, fiind transportată la spital. Discuţiile s-au aprins pe pagina Infotrafic Constanţa, unde o persoană susţinea că s-a întâlnit cu şoferiţa la spital, la Radiologie, unde ar fi spus că nu a fost vina ei, că ea s-a asigurat, dar celălalt şofer avea viteză foarte mare. Nu a întârziat să apară nici reacţia tânărului din Bucureşti, care a spus: „Viteză nu aveam, că dacă aveam viteză şi nu eram atent intram direct în ea şi o omoram! Femeia vorbea la telefon nu s-a asigurat şi s-a băgat fix ca... S-a rezolvat oricum, am fost la Poliţie, am dat declaraţie şi eu şi alţi martori, fata e vinovată şi trebuie să suporte acum. Sper că e bine”, a spus el. Menţionăm că aceasta se află în afara oricărui pericol. Totodată, reamintim că în noaptea de 5 spre 6 decembrie anul trecut, notarul Alexandru Săcăleanu, de 29 de ani, care se afla la volanul unui BMW, rula în zona Capitol, pe bulevardul Tomis, către bulevardul Ferdinand, iar în dreptul unui fast food, respectiv Extra Blatt, a pierdut controlul direcţiei de mers şi a “şifonat” alte cinci maşini, după care s-a răsturnat.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614