REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Joi, 18 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6703
12.4° Constanța Joi, 18 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6703
 

Tâlharii au făcut prăpăd în Constanța: au SMULS poșete și au furat portofele!

Tâlharii au făcut prăpăd în Constanța: au SMULS poșete și au furat portofele!

Replica API 8 aprilie 2018 | 23:55 505

Sărbătorile pascale nu au ținut departe tâlharii de la comiterea de infracțiuni. Din contră, cu speranța că vor avea un „câștig” financiar mai mare, au ieșit la vânătoare pe străzile din municipiul Constanța. Smuls poșete, telefoane, portofele, aceștia au folosit toate metodele posibile. Pe de altă parte, polițiștii vigilenți sunt conștienți că hoții sunt în plin sezon de furt. De aceea, intervențiile prompte ale oamenilor legii au dus la recuperarea prejudiciilor și reținerea/arestarea autorilor tâlhăriilor. Într-o singură zi, pe 5 aprilie, 6 persoane au fost prinse de polițiști după ce au furat diverse lucruri în orașul Constanța.

La data de 05 aprilie 2018, în jurul orelor 14.00, un bărbat în vârstă de 20 ani, pe strada Sucevei din municipiul Constanța, prin smulgere, i-a luat portofelul unei femei de 84 de ani. Autorul a fost prins în flagrant iar în urma probatoriului instanța de judecată a dispus măsura arestului preventiv pentru 30 de zile. Lucrătorii Biroului de Investigații Criminale au probat că bărbatul 20 de ani este și autorul tâlhăriei din data de 04 aprilie 2018, comis asupra unei alte femei.

La data de 05 aprilie 2018, în jurul orelor 14.00, trei femei în vârstă de 36, 34 și 23 de ani, au intrat într-un centru medical situat pe b-dul Tomis, de unde au furat un telefon. Cele trei femei au fost prinse în flagrant iar în urma probatoriului instanța de judecată a dispus măsura arestului preventiv pentru 30 de zile.

La data de 05 aprilie 2018, în jurul orelor 16.30, doi tineri, ambii de 16 ani, pe b-dul A. Lăpușneanu din municipiul Constanța, în zona Rompetrol, au smusl geanta unei femei, de 63 de ani. Autorii au fost prinși în flagrant iar în urma probatoriului instanța de judecată a dispus măsura arestului preventiv pentru 30 de zile. Lucrătorii Biroului de Investigații Criminale au probat că tinerii sunt autorii altor 4 tâlhării comise în data de 31 martie 2018.

Toate persoanele au fost introduse în C.R.A.P. al IPJ Constanța.

C.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Pedepsele pentru talharie sunt ridicol de mici,la fel si cele pentru actele violente. O tara care-si protejeaza infractorii prin lege si se da iubitoare de oameni,de fapt uraste oamenii cinstiti si este ostila civilizatiei.
4
0
Mai pulica franarul , asta de mai jos , baga bine la tartacuta aia ta seaca de evazionist tantalau : militienii au fost adevarati profesionisti ! Fara lap topuri sau tablete , ei prindeau infractorii si la toti interlopii le era frica si de ultimul sergent major din militie ! Era liniste sibsiguranta pe strada ! Acum , au obligat profesionistii sa iasa la pensie 7000 intr-un singur an si pizdele din guvern vor sa-i inlocuiasca cu nepotei si pitopoance din sursa externa care nu au nici in clin si nici in maneca cu munca de politie ! Asa ca pulica ... mucles !
6
0
Bai, mai schimbati pozele ! Asta este iesit la pensie, fostul militean Ioja !!
0
1
Str. Suceava poate , str Sucevei spuneau militienii !
1
2
Pai militia spune ca nu e nevoie de camere video, ca pot asigura ei siguranta cetatenilor. Noi vedem ca nu e asa. Intrebarea este de ce nu se monteaza camere in toata Constanta? Este articol in Constitutie. Trebuie asigurata siguranta oamenilor pe strazi.
6
5
Felicitari fostilor mei colegi pentru profesionalism si sacrificiile pe care le fac de fiecare data pentru a face din Constanta un oras mai sigur!
3
3
Lasa sa-i talhareasca pe bosorogi, ei sunt cei care au votat PSD, atunci sa beneficieze din plin de bunatatea PSD-ului. Daca ii cheama sa iasa in apararea psd-ului la protest se prezinta promt toata varsta a 3-a.
11
10
Putem sa ii multumim lui Mazare ca a facut cartier pentru scursurile societatii. Ieri in jurul orei 14:00 doi tigani i au smuls mamei mele porofelul din mana la Galeriile Soveja. Noroc ca mama mea a reactionat si l a prins de gat pe unul din ei si cu ajutorul martorilor a recuperat portofelul. Acesta a fost totusi un caz fericit. Dar ce se intampla cu doamnele care nu mai sunt in putere? Ajung sa fie talharite de acesti infractori care aleg cea mai simpla care sa obtina niste bani, prin furt. Pacat de acest oras ca a ajuns sa fie impanzit de tigani!!!
23
1
..... a ales sa iasa la pensie, pe buna dreptate, ca alte mii de politisti satui de legile date de Olgutza prostutza si Carmencita Secretara de Videle ! Cine sa mai prinda talharii ? Generatia tanara sta mai mult pe f.b. Cu WhatsUpp-ul nu se prind infractorii !
14
0
Constanta a devenit o adunatura de turci tigani si moldoveni violatori din Vaslui
17
1
Iar ai scos capul?
0
1
Si politia il amendeaza pe ala care-si spala masina !!!
14
2
Multumim mazare ca ai adus toti tiganii infractori in Tomis 3-Tomis Nord, dar cum roata se intoarce si tu stai acum in Madagascar unde tot statul e un fel de Henry Coanda.
24
2
Atentie DIICOT ! Fraude Informatice Carduri Bancomate si Masluire Pacanele. Luati si pe astia din Mangalia. Nicolae Tutza condamnat zis nicky impreuna cu Tzatza Andrei zis ciusky , Tzatza Nicu tatal , Dani Lupu , Cubanitz Cristian toti cu domiciliul in Mangalia au furat si fura in continuare din bancomate , carduri si aparate slot machine din Romania dar mai mult prin Tari Straine din anul 2008 pana in prezent. Semnat un fost coechipier de sustragere din bancomate , carduri si masluire pacanele care nu si-a luat partea
18
1
La galerii tiganii iti smug produsele cumparate din brate, maini, fura din galantare. Mizeria este idem: tiganeasca. Luati tiganii acasa la voi, nu aici !
26
0

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369