REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.9° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
11.9° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

„Talibanii” care se cred STĂPÂNI pe TARLA! NU se POTOLESC decât ÎMPUŞCAŢI!

„Talibanii” care se cred STĂPÂNI pe TARLA! NU se POTOLESC decât ÎMPUŞCAŢI!

Replica API 15 aprilie 2017 | 00:00 714

Scandaluri fără număr

Scandaluri fără număr

Întrucât legile sunt cum sunt, de multe ori, un om al legii trebuie să se îngroape în hârtii dacă face uz de arma din dotare. Și, dacă ar fi doar acest aspect, ar fi bine. Însă, el trebuie să dea explicații peste explicații și se poate ajunge la cine știe ce situație și acuzații. Așa se face că anumiți huligani au prins aripi și se cred de neatins. La fel a procedat și Cristian George Ionașcu, un cunoscut scandalagiu din Hârșova, care și-a umflat mușchii în Primăria din Saraiu, apoi în fața polițiștilor. Chiar a strâns de gât un om al legii, pe ideea că el este cel mai tare. Numai că, surpriză!, a ajuns la spital, împușcat în abdomen!

Trei bărbaţi au intrat în sediul primăriei din localitatea Saraiu, unde au făcut ditamai circul, ameninţând un funcţionar. Angajatul Primăriei susţine că nici nu-l cunoaşte foarte bine pe cel care ar fi avut de împărţit ceva cu el, motiv pentru care se presupune că nervii agresorului ar fi şi din pricina unor substanţe psihotrope. De precizat este că în sediul primăriei au intrat 3 indivizi, dar numai unul a fost mai “tare-n gură”, adică George Cristian Ionaşcu.

Dar nici ceilalţi nu au stat degeaba şi au provocat distrugeri, precum că au spart geamurile clădirii. Ulterior, când scandalul devenea din ce în ce mai încins, oamenii au sunat la 112. În urma apelului, poliţiştii din cadrul Secţiei 7 Rurale au intervenit numaidecât. Cei trei indivizi plecaseră cu maşina lor, un Volkswagen Passat cu numere de Bulgaria, şi Poliţia s-a luat după ei. La ieşire din localitate, vehiculul a fost blocat, numai că indivizii au coborât şi au sărit la bătaie cu oamenii legii. Unul dintre ei i-a înfipt mâna în gât unui poliţist, şi aşa s-a ajuns ca oamenii legii să folosească armamentul din dotare.

Au fost executate 3 focuri de armă cu respectarea procedurilor legale. Unul dintre cartuşe l-a nimerit pe unul dintre bărbaţii agresivi, care a fost transportat la spital cu ambulanţa. De precizat că bărbatul a fost rănit în abdomen, iar iniţial a fost transportat la Spitalul din Hârşova, însă s-a decis transferul la Spitalul Judeţean Constanţa. În momentul plecării de la Hârşova, starea lui a devenit insabilă, fiind transportat cu un elicopter SMURD. Poliţiştii continuă cercetarile, urmând să fie luate măsurile legale prin unitatea de parchet competentă.

Cum s-au petrecut faptele, cronologic! Primarul: "Oamenii din localitate nu merită așa ceva!"

Potrivit anchetatorilor, George Cristian Ionaşcu, de 29 ani, din Hârşova, în ziua de 13.04.2017, orele 15.46, a provocat distrugeri la geamurile clădirii Primăriei Comunei Saraiu şi a ameninţat cu acte de violenţă personalul angajat din cadrul instituţiei, inclusiv pe primar. Patrula de poliţie în timp ce se deplasa spre faţa locului, la aproximativ 300 m de intersecţia DN22A cu DJ 223, pe marginea carosabilului, pe direcţia de mers Saraiu-Hârşova, au observat staţionat un auto Volkswagen Passat, de culoare verde, TX5058AM, lângă care se aflau 3 persoane de sex bărbătesc, printre care şi persoana menţionată mai sus.

În momentul legitimării, George Cristian Ionaşcu a devenit violent şi a început să ameninţe lucrătorii de poliţie, drept pentru care un agent de Politie l-a somat şi a tras un foc de armă în plan vertical. Numitul Ionaşcu George Cristian, aflat în stare de ebrietate s-a urcat în autotursim cu intenţia de a pleca spre oraşul Hârşova, iar lucrătorul de poliţie a tras cel de-al doilea foc de armă înspre luneta autoturismului, moment în care cel în cauză a coborât şi s-a îndreptat spre lucrătorul de poliţie cu intenţia vădită de a-l strânge de gât, iar lucrătorul de poliţie a tras cel de-al treilea foc de armă în abdomenul agresorului.

Cel în cauză a fost preluat de un echipaj al Ambulanţei şi transportat spre SCJU Constanţa unde a fost diagnosticat cu plagă abdominală împuşcată hipocondru stâng. S-a intervenit chirurgical, în prezent starea este stabilă. Ancheta a fost preluată de Parchet. Primarul din localitate, Dorinela Irimia, este foarte speriată, precizând că, dacă procurorii nu iau măsurile corecte, indivizii se pot întoarce!

“Oamenii din localitate nu merită aşa ceva! Pur şi simplu suntem în situaţia în care nu mai poţi sta în curtea ta. Trăim nişte vremuri tare delicate pentru că instituţiile statului nu-şi fac datoria, în sensul de a-i linişti pe aceşti indivizi. Că Poliţia îi prinde, dar dacă mai departe se dau măsuri uşoare şi sunt lăsaţi în libertate....”, a declarat, pentru “Replica”, Dorinela Irimia. Potrivit informaţiilor noastre, indivizii sunt periculoşi şi unii dintre ei aveau obiceiul de a merge şi cu săbii depozitate prin portbagajul maşinii.

Agresorul, cunoscut cu antecedente penale! Scandaluri peste scandaluri

Cristian George Ionașcu este cunoscut ca un om foarte violent! Oamenii din localitate susțin că individul obișnuiește să conducă sub influența băuturilor alcoolice și să se ia la harță cu oricine, oricând. Tot oamenii au mai spus că individul are și săbii. Cât despre partea cu scandalurile, se confirmă, el fiind implicat în mai multe.

Spre exemplu, în martie 2009, Virgil Parocescu Ionaşcu, Ion Ionaşcu, Gheorghe Parocescu, Dumitru Goidan, Mihai Decu, din Ciobanu, şi George Cristian Ionaşcu, Bogdan Boboc, Silviu Vladu, Costică Ionaşcu şi Liviu Valentin Paraschiv din Hârşova au dat buzna într-un local din Ciobanu, înarmați cu bâte și au început să distrugă aparatele. Apoi, agresorii au mers și acasă la Tudorel Gurgu (actualul primar din Ciobanu) care era și proprietarul barului, și i-au distrus mașina.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Daca avem pistoale avem putere...Hai sa ne inarmam cu toti sa vedem care sete mai tare ?.Suntem in Texas ?.
2
3
PT LOLITA DUTE de il pupa in cur astazi EU unu il felicit pe politist mai bine lar aduce in HARSOVA LA POLITIE ca mai are SI alti jegosi de IMPUSCAT BRAVOOOOO POL RURALA.
3
1
Bizonul a scapat datorita pistolului slab Carpati dotati politia cu Glock ultima generatie !
6
1
nu avem legi si nici judecatori care sa le aplice. Ia sa i se dea maximum de pedeapsa, ptr fiecare ciordeala...
5
2
decat un nemernic viu mai bun un nemernic mort,politia ar trebui sa se obisnuiasca sa-si foloseasca armele
9
3
bai fratilor voi ii credeti pe parsivi astia ca politistu a fost bulit in cur de ala ...politistu are cacatu la cur ca se infunda ...bietu baiat e pe moarte si voi vreti si spuneti si credet ...nu va mai dati cu parerea ...cine stie ce sa intamplat cu adevarat ! eventual si dl politis stie ..chiar ii credeti ce scriu astia ....va face sa credeti ce vor ei dar care din voi ati fost acolo sa vedeti ?
2
15
Pt 'pe banii nostrii' , daca ai vazut inregistrarea nu ai vazut ca la minutul 1,20 , polististul ala misca locul unui cartus gol cu picioarele? Din mijlocul soselei i-l dadea inspre sant, pe ascuns. Dar unii ochi mai ageri i-au vazut miscarea de bou. Si criminalistul ala fara legitimatie nu a vazut asta si nici nu a fost anuntat de politist despre cartusul acela. Ti se pare normal sa dai cu piciorele intr-un cartus folosit la asa ceva? Banuim ca politistul ar avea ceva de ascuns : din ce pozitie s-a tras, din ce motiv, in ce moment exact. Nici eu nu vreau sa platesc din banii mei asa politist.
4
9
De ce ati ascuns articolul Basescu :" Alin Cocos a fost violat in celula" ???
1
3
Ce panarame sinteti huuuuuuu
3
0
Bravo, politistului!
13
4
Au speriat orasul ! Astia -s niste huligani care n-au ce cauta in libertate!
14
4
Mai inteligentule, tu de ce nu te-ai facut politist ? Nu te-ai calificat nici macar cizmar ? Mai vacarule, tu crezi ca e floare la ureche ?
5
3
Toate cheltuielile cu transportul cu elicopterul si spitalizarea sunt suportate de noi. NOI cei care platim taxe si impozite pentru a le asigura acestor asigurati sociali ratia de bautura zilnica. Apoi ne miram ca li se urca aburii alcolului la cap si fac pe zmeii. Nu sunt extremist dar cateodata regret. Am vazut inregistrarea video facuta de un amator si am vazut cat de tare in gura era cel incatusat. Pacat ca puterea are nevoie de astfel de masa de manevra. Pacat
16
2
Trebuia lasat acolo, sa crape, ce tot sarim sa ajutam criminali, teroristi, delincventi. Medicii il fac bine pt. a se intoarce in libertatae sa omoare iar oameni nevinovati. Pai daca in 2009 era rapus acum era liniste. Pe de alta parte justitia e inexistenta, daca nu-i om politic nu-i intereseaza, cati nu ucid, violeaza, talharesc si sant liberi, isi continua naravurile.
24
2
Un astfel de specimen se alinta daca ajunge la puscarie, invata noi metode de a teroriza. Eu zic sa va intalniti in crntrul satului si sa le taieti prima oara mainile, iar daca nu se potolesc, le taiati peste i saptamana si capul! Eu nu am de gand sa platesc taxe si impozite ca sa il bagati voi pe astia in puscarii. Rog agentul de politie sa tinteasca mai bine catre capul agresorului, data viitoare. Tot atatea hartii, dar un mizerabil mai putin!
26
2
Sunt un tatar imputit si nebun, ma numesc GEMALEDIN NAGI, locuiesc pe Strada Partizanilor nr 7A, in Constanta. Am numerele de telefon: 0341.803.574, 0241.691.846, 0722.543.501. Chiar daca adresa mea este in Coiciu, eu mi-am facut iesire din curte in spatele blocului LV22 si am pus stapanire pe o parte din curtea blocului. Acolo imi plimb eu javra de caine, care se caca non stop. Daca doreste vreun locatar al blocului sa intre pe terenul respectiv, la care are tot dreptul, sar la bataie. Chiar daca am 50 de kile si arat ca moartea in vacanta... Astept sa ma sunati, sa va cacati in gura mea!
9
4

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614