REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.6° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
10.6° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Tamponare pe Ferdinand: un nigerian cu Jaguar a făcut-o lată! VIDEO

Tamponare pe Ferdinand: un nigerian cu Jaguar a făcut-o lată! VIDEO

Replica API 6 noiembrie 2017 | 23:51 275

Tamponare teribilă, duminică seara, în intersecţia bulevardului Ferdinand cu strada Theodor Burada din Constanţa! Un student nigerian aflat la volanul unui Jaguar a pătruns în intesecţie fără să acorde prioritate, susţin martorii. Jaguarul a izbit în plin un taximetru!

Coborâţi din maşini, cei doi şoferi au început să se certe, nigerianul repetând: "What the fuck?!, what the fuck?!".

R.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Baga-mi-as pula-n ma-sa de cioara infecta. Sa se duca-n plm la el acasa! Afara cu ei din tara !
6
1
Asa se circula la ei dau prioritate dupa chef asta conducea masina la vreo romanca cu bani in schimbu puli negrului romancele am vazut in ultimu timp se inhaiteaza cu negru sa le sature de pul
6
0
Pai la negrii de obicei jaguarul te alearga sa te pape nu-l conduci tu;in Nigeria ca si la Bucuresti si nu numai,coruptia e la rang de arta.si ei au Dragnestii si Taricenii lor cu "studenti"in intretinere.maimutele africane ajunse aici sunt la fel cu drogatii trimisi de"mamica"si"taticul"la studii" in Anglia sau SUA"la studii cu taxa".de-acolo sunt banii de "studii"si jaguar.de fapt Constanta a devenit o africa alba cu ghetou de lux in centru,in timp ce tinerii care muncesc stau la periferie unde-ti bate porumbu-n geam.
14
1
Celebra intersectie cu banda 1 de pe care este permis viraj dreapta, mers inainte si viraj stanga, iar banda 2 obligatoriu la stanga. Aparent, blondul a mers inainte de pe banda de oblig la stanga si taximetrul regulamentar a facut stanga de pe banda 1. Sunt si destui localnici care habar n.au cum este marcajul acolo.
7
0
burada se intersefteaza cu ferdinand....adica ex republicii de vreo .... 80 ani!!!!! voi astia cu 1 dec....sunteti idioti.
2
1
sunteti o natie de oameni fara pic de intelect,daca ati avea ceva creier nu ati fi asa rasisti.Am crezut ca noi romanii suntem mai intelepti.
4
9
cand te mai lasa mamica la calculator, uitate mai atent pe google maps sa vezi ca ferdinand incepe chiar din cladirea garii c.f.r. si semaforul e la intersectia ferdinand cu burada. 1 decembrie e cu burada, cum esti tu cu lumea inconjuratoare...adica paralel!
9
0
Daca esti prost si nu cunosti orasul taci dracu si nu te mai face de cacat. Blv. Ferdinand cu Str. Burada este in fata Garii.
15
0
Rahatii astia trebuie pusi la punct de politie, altfel vor avea tupeu. Africanii sunt niste saracii, le plateste statul lor chiriile si aici fac foamea la greu. Banii si-i scot din alceva, ceva iarba, ....faina!!!. Politia ar trebui sa-i monitorizeze
10
1
Str burada nu se intersecteaza cu Ferdinand....poate 1 dec 1918
1
13
Are maimuta aia africana auto Jaguar? O fi si musulman te pomenesti...? Studentii pulii. Moarte africanilor !
18
4

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367