REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.4° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
15.4° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

Tânăr, AMENDAT de Poliția Locală după ce a făcut DRIFTURI în Poarta 1 - VIDEO

Tânăr, AMENDAT de Poliția Locală după ce a făcut DRIFTURI în Poarta 1 - VIDEO

Replica API 21 mai 2018 | 00:15 486

Sâmbătă, 19.05.2018, ora 17.25, polițiștii locali au depistat un conducător auto care a efectuat cu intenție manevre prin derapaje,întoarceri și frânări bruște pe domeniul public din Zona Poarta 1 punând în pericol ceilalți participanți la trafic. Lucrătorii instituției i-au aplicat persoanei în cauză o amendă în valoare totală de 1.000 lei. Facem mențiunea că este o parcare deschisă circulației publice, iar prin manevrele făcute a fost creată o stare de pericol.

C.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
pt. Xman : Se pare ca mata te-a fatat cu GPS-ul in cur ! Mai sunt prosti care au nimerit Braila in loc de Bucuresti luandu-se dupa GPS !
3
1
Bai ruptule, cu raportul tau masa putere cu tot, tot un jeg de cazan ramane. Astia ca tine care au sarit din trabant in bmw tin sa epateze si sa se dea zmei. Vrei drift-uri? Fa-ti o masina cum trebuie si inscrie-te in mortii ma-tii intr-o competitie oficiala, tinuta in cadru organizat. App, ma doare in cur de fizica ta. Te invit sa vezi ce e sub capota unui E500. Daca te porti frumos, poate te las sa-l si conduci.
5
1
corect xman - e parcare privata concesionata de la confort urban de un agarici, saracule vezi ca nu puterea este cea care conteaza ci raportul masa-putere dar esti prea prost ca sa deschzii un manual de fizica sau macar sa dai un "sarci"
0
5
Nu te saturi sa fii penibil. Este parcare, este drum public, apartine municipalitatii, iar gps ul baga ti l unde ai si inteligenta
6
2
Uitati-va cand aveti timp de mancat rahat,comentatorii mei,pe gps si sa-mi supeti daca este drum public si ce denumire poarta?
1
6
Ia uite cum fac "gogosi" cu "bolidul" meu de 75 cp. Gogaie - smecher de smecher, mafiot.
3
1
Inainte de a posta aberatii ar trebui sa studiezi. Trebuia sa transmiti tuturor cat de mare este nerozia care te caracterizeaza.
6
2
participantii la trafic din parcarea goala....
2
7
Prost informat ca intotdeauna. Parcarea apartine confort urban, deci municipalitatii. Asa ca iar ai dat cu mucii in fasole.Oricum, ne am obisnuit cu frustrarile tale.
14
3
Degeaba faceti precizari pt ca sunteti prost informati! Parcarea de la poarta 1 ca si drumul de pe valea portului sunt trecute drept drumuri tehnologice anexe portului Constanta motiv pt care singurii care pot aplica sanctiuni sunt politistii de la TF ceilalti comitand doar niste abuzi grosolane privind competenta teritoriala conform og2.
4
12
Sunt frumoase drifturile nota 10
2
17
Daca ar exista un loc special .. sunt sigur ca ar fi plin de soferi care ar vrea sa isi exerseze "talentul" pana atunci... deranajam !!!
5
17
POLITIA CHIAR NU POATE FACE NIMIC CU DONATORII DE ORGANE CARE ISI TUREAZA LA MAXIM MOTOCICLETELE PE STRAZILE DIN ORAS??? DOAR SELECTIA NATURALA CAND MAI INTRA CATE UNUL IN STALP SAU COPAC SI CRAPA NE MAI POATE SCAPA DE EI???
30
2
Singura solutie este sa votati miscarea populara
6
18
In metrou, in Bucuresti, 50 la suta dintre calatori citesc, care-i problema? In Cta nici ziarele nu se mai citesc. Aici e populatia fara scoala, venita sa locuiasca in HC, sa vanda tigari si sa voteze psd!
30
1
Frate, nu mai poate un rupt in cur sa se mai distreze in orasul asta? Drifturi nu, seminte in parc nu, cu masina pe plaja nu.....ce naiba le ma ramane? Doamne fereste. lectura?
37
5

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218