REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.4° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
10.4° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Tânăr arhitect, rănit grav pe Autostrada Soarelui. A încercat să evite un câine şi a intrat cu maşina în parapet

Tânăr arhitect, rănit grav pe Autostrada Soarelui. A încercat să evite un câine şi a intrat cu maşina în parapet

Replica API 25 septembrie 2019 | 00:00 3174

foto: Facebook.com

Un tânăr arhitect a suferit un accident foarte grav pe Autostrada Soarelui, intrând cu maşina în parapetele de pe marginea drumului, pentru că a încercat să evite un câine care i-a ieşit în faţă.

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Constanţa a anunţat producerea unui accident pe Autostrada Soarelui (A2), puţin după miezul nopţii de duminică spre luni (22/23 septembrie), la ora 00.40.

„Acum două nopţi, încercând să evite coliziunea cu un câine pe Autostrada Soarelui, Ersin a intrat în plin în parapeţii metalici rutieri. Aflat în stare critică, Ersin Bactişa are în continuare nevoie de sânge. Vă rugăm să empatizati şi să fiţi sensibili răspunzându-ne afirmativ apelului.

Oricare dintre noi puteam să ne aflăm în situaţia lui. Sute de tineri constănţeni străbat în fiecare weekend ruta Bucureşti - Constanţa pentru a îşi vizita părinţii.

Cine poate dona să specifice numele BACTIŞA ERSIN şi secţia de Ortopedie a Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa.

Poate fi sânge din orice grupă şi din orice oraş, însă, vă rog, specificaţi persoana şi locaţia!“, sună apelul făcut pe reţelele de socializare.

Ersin Bactişa este din Medgidia, a absolvit Liceul Teoretic Nicolae Bălcescu, apoi Institutul de Arhitectură Ion Mincu din Bucureşti, oraş unde s-a stabilit.

Sursa: adevarul.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ersin este acum la ATI la spitalul Floreasca, v-as ruga sa updatati anuntul. Se poate inca dona sange dar trebuiesc precizate aceste date acum. Multumesc!
2
2
Felicitari pentru pluralul "parapete"! In rest...o drama.
5
2
Alex, comunist borat, din cauza ta iese psd si a unora ca tine iese psd-ul in alegeri
6
4
Ba prostu satului,poti sa ai orice masina sigura,puteai sa ai si camion,cand pierzi controlul volanului incercand sa eviti un obstacol la o viteza mai mare,ti se intampla ceva,rau sau mai putin rau sau chiar sa scapi cu o sperietura. Stai linistit ca baiatu a mers si cu trenul si cu masina. Sa stii ca nu toti au ramas la caruta ca tine,mai evolueaza. Apropo,sa nu uiti sa bagi vaca in grajd si sa stingi opaitul,ca e deja 8 seara,gainile s-au culcat. Noapte buna ca si asa esti prost ca ea
17
2
Sunt cativa care comenteaza aiurea! Nu aveti empatie, daca stiti semnificatia cuvantului!
13
0
Auzi la asta tren
4
1
ma pish pe voi . nu ne pasa de siguranta voastra pe autostrada
4
4
Sute de tineri strabat autostrada...Dar trenul nu va mai place? Daca tot au bani, macar sa isi cumpere masini mai sigure.
4
43
de pe marginea autostrazii. Ciobanii idioti, nu au grija cainilor, care se angajeaza in traversarea drumului, tentati de cine stie ce mirosuri. Si eu am calcat un caine, lovit in fata mea de un alt autoturism, al carui conducator a tras dreapta si a intrat in parapet. Nu mica este raspunderea CNAIR, care ar trebui sa monteze in zonele expuse la astfel de riscuri, niste elemente de protectie, car esa impiedice accesul animalelor. Pe A3 patrund caprioarele care stau in padurile din jur.
11
2

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614