REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.2° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
16.2° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Tânăr BĂTUT cu pumnii, picioarele și cu un BOX METALIC, în parc!

Tânăr BĂTUT cu pumnii, picioarele și cu un BOX METALIC, în parc!

Replica API 10 octombrie 2019 | 00:00 296

Agresorul nu are voie să părăsească domiciliul în weekend!

Agresorul nu are voie să părăsească domiciliul în weekend!

Magistrații instanței de fond s-au pronunțat într-un dosar cu obiectul "lovirea sau alte violenţe", în care inculpat este Silviu A., minor la data comiterii faptei. Astfel, la mijlocul lunii septembrie, judecătorii i-au aplicat măsura educativă a consemnării la sfârşit de săptămână pe o durată de 12 săptămâni, cu începere de la data rămânerii definitive a prezentei hotărâri.

”Pe durata executării măsurii edicative a consemnării la sfârşit de săptămână, inculpatul minor A. S.-M. are obligaţia de a nu părăsi domiciliul din (..), în zilele de sâmbătă şi duminică. Impune inculpatului ca pe durata executării măsurii educative a consemnării la sfârşit de săptămână, să urmeze un curs de pregătire şcolară sau formare profesională. Admite acţiunea civilă formulate de partea civilă şi obligă inculpatul în solidar cu părţile responsabile civilmente la plata sumei de 25.000 lei, cu titlu de daune morale”, potrivit minutei judecătorești. Însă, decizia nu este definitivă și urmează a se judeca apelul, termenul fiind fixat la data de 14.11.2019. Analizând actele și lucrările dosarului, instanța a reținut că, în fapt, la data de 11.11.2017, lucrătorii Postului de Poliție Mihail Kogălniceanu au fost sesizați prin plângere scrisă de către o persoană, în calitate de reprezentant legal al persoanei vătămate, care a reclamat faptul că în data de 10.11.2017, în jurul orelor 20.30, fiul său a fost agresat fizic de către inculpat, fiind lovit în zona feței cu un box metalic, cu consecința fracturării corpului mandibular drept cu deplasare, potrivit rolii.ro. Fapta reclamată a avut loc în timp ce persoanele implicate se aflau în Parcul Tineretului din Mihail Kogălniceanu, în prezența mai multor martori. Aspectele sesizate de către reprezentantul legal al persoanei vătămate au fost confirmate de către martorii oculari indicați declarațiile acestora coroborându-se cu celelalte probe administrate în cauză (declarația persoanei vătămate, certificatul medico-legal). Persoana vătămată a avut nevoie de 40 – 45 de zile de îngrijiri medicale. Cu ocazia audierii, în calitate de suspect, Silviu A. a recunoscut fapta. Acum urmează a se judeca apelul.

Liliana IONIȚĂ

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Iar ai internet in cusca cacatule ? Dobitocule, cretinule mai du-te si mai suge de la colegul tau Dragnea. Si ia-o si pe la spate nebunule in timp ce te gandesti ca esti Dancila.
0
2
trebuie bagat in penitenciar si sa stea muult timp
5
0
Ia sa nu va mai legati de batausul ala,pentru ca el este o tanara speranta,un cetatean de care liberalii si useristii au nevoie pentru a infaptui viitorul unei Romanii de fier.
4
5
O Javra de puscarias care tot in cusca ajungea mai devreme sau mai tarziu. Lucrul asta i se putea intampla oricui in orice parc, sa te nenoroceasca , desfigureze pe viata un animal ca asta. Mai ales tanar, ma pun in locul lui, cum se insoara si isi face o familie?
8
0
SUNT DE NERECUPERAT ACESTI CRIMINALI . AU IN SANGE VIOLENTA SI ASTA NU SE SCHIMBA INDIFERENT CE PEDEAPSA LI SE APLICA . ATARNATI IN STREANG SI LASATI SA PUTREZEASCA . CU CRIMINLI NU TREBUIE SA AI MILA .
8
0
de aici pleaca viitorii delicventi nerecuperabili, educatia, sapte ani de la masa e principala!
9
0
Javre care ingroasa numarul delicventilor din Romania. Jigodii fara niciun viitor.
10
0

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102