REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.2° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
16.2° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Tânăr, prins în timp ce fuma ETNOBOTANICE

Tânăr, prins în timp ce fuma ETNOBOTANICE

Replica API 24 august 2020 | 00:00 1273

Un echipaj de jandarmerie din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Constanța a observat pe bulevardul Mamaia, în seara de 23 august, un tânăr în timp fuma o țigară confecționată artizanal, care a devenit agitat şi a încercat să fugă la vederea autospecialei.

Acesta a fost interceptat imediat şi le-a povestit jandarmilor că încercat să-i evite pentru că avea la el mai multe pliculeţe cu etnobotanice.

În urma verificărilor, oamenii legii au găsit asupra acestuia douăsprezece pachețele din folie de aluminiu, ce conţineau fragmente de substanţă vegetală de culoare verde.

Jandarmii au întocmit documentele de sesizare conform prevederilor procedurale, urmând a fi înaintate autorităţilor competente pentru efectuarea cercetărilor, împreună cu probele găsite asupra persoanei în cauză.

V.S.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ce ar fi ca politia sa prinda romanii care cumpara din magazine,legal,marfuri ce contrazic retetele specifice brandurilor de pe ambalaje? Hai sa amendam romanii ca fumeaza tigari contrafacute,ce nu au nimic in comun cu calitatea americana decat la ambalaj,parfumuri,sapunuri,produse alimentare,bauturi,haine,electricasnice. Hotia protejata de marile corporatii,devine legala. Iar astea cu prinderea unui ratat nu inseamna destructurarea mafiei,ci doar o stire cat o basinuta de catel cand se pisa langa un pom.
1
0
Ba dar toti reactioneaza prost cand vad Politaii?
2
0
Nu cei care vand sunt vinovati ci cei care vor sa simta placerea cei care nu isi accepta conditia de ratati si vor sa viseze ca au si ei femei masini miliarde chiar si pentru 20 min cat tine efectul la legale
0
1
Marfa este a Autoritatilor
1
0
PE CEI CARE FUMEAZZA II PRINDETI . DAR VA INTREB DRAGI SI IUBITI JANDARMI , DE CE NU II PRINDETI SI PE CEI CARE VAND ETNOBOTANICE ? ORI CEI CARE VAND COTIZEAZA SUFICIENT SI NU II DERANJATI . SUNT O GROAZA DE LOCURI DE UNDE TINERI ISI CUMPARA ETNOBOTANICE . CONSTANTA A AJUNS LA CHEREMU CELOR CARE VAND MOARTEA LA PLIC . ASTAZI POATE CA NU DAR MAINE NU VVA FII CASA UNDE SA NU FIE UNU CARE SA NU SE DROGHEZE . O SA RADETI , DAR ASA SE VA INTAMPLA DACA SE VOR INTARZIA MASURILE CARE VAD CA NU SE IEAU SAU DACA SE IEAU TOT CEI CARE FUMEAZA LE CAD JANDARMILOR SI POLITISTILOR .
1
0
Au asteptat sa cumpere si dupa aia l-au prins ca sa nu vada vanzatorul ca e amar mare pt politisti !
4
0

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218