REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
11.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

TÂNĂR SECHESTRAT și SNOPIT în bătaie de TATĂL IUBITEI! Acum sunt CĂSĂTORIȚI și au un bebeluș!

TÂNĂR SECHESTRAT și SNOPIT în bătaie de TATĂL IUBITEI! Acum sunt CĂSĂTORIȚI și au un bebeluș!

Replica API 18 aprilie 2019 | 00:00 329

'Tata socru e recidivist și a mai împușcat 5 ani'

'Tata socru e recidivist și a mai împușcat 5 ani'

Un tânăr din Constanța a trecut prin "iad" pentru a fi împreună cu iubita sa. Tatăl ei nu era de acord cu relația lor, fiind în stare de orice pentru a-i despărți. Și chiar a recurs la fapte greu de imaginat. L-a sechestrat pe tânăr și l-a snopit în bătaie, aplincându-i lovituri inclusiv cu o bâtă metalică și lăsându-l fără câțiva dinți. Chiar și așa, cei doi încă sunt împreună și chiar au un copil, nou-născut. Procesul a continuat, partea vătămată și-a retras plângerea, dar instanța l-a condamnat pentru lipsire de libertate. Și, cum individul este recidivist, a "împușcat" circa 5 ani de închisoare.

În actul de sesizare a instanței s-a reținut că la data de 24.10.2017, doi tineri au sesizat organele de poliție cu privire la faptul că la data de 22.10.2017, în intervalul orar 03:00-07:30, trei persoane le-au lipsit de libertate în mod ilegal, conducându-le și ținându-le împotriva lor în curtea unui imobil din zona CET, unde le-au agresat fizic, aplicându-le mai multe lovituri cu pumnii, picioarele și cu o bâtă tip baseball. Mai exact, este vorba despre faptul că unul dintre tineri avea o relație cu o fată, tatăl acesteia nefiind de acord. Astfel, ea a decis să plece de acasă și să vină la el. În acea noapte, la ușa lui au venit mai multe rude ale celei care plecase de la domiciliu, care i-au cerut tânărului să le spună unde e fata. A spus că nu știe, moment în care i s-a spus să le însoțească pentru a o găsi. Zis și făcut, cu el mergând și un amic (vecin). Însă, tinerii au fost duși direct în curtea unui imobil din zona CET, acolo unde se afla tatăl tinerei, care i-a luat imediat la bătaie, cerându-le să le spună unde e fiica lui. În cele din urmă, după ce au fost snopiți în bătaie și umpluți de sânge, unul dintre ei rămânând fără dinți, au spus că persoana căutată se află la domiciliul unuia dintre ei. Au mai fost ținuți în imobil câteva ore, până în jurul orei 7.00 dimineața, când tatăl le-a dat drumul, dar amenințându-I că le va rupe picioarele dacă se duc la spital sau la Poliție. Toți cei implicați în scandal nu au dat declarații și unii au negat că ar fi fost implicați. Însă o declarație a unuia dintre ei a scos la iveală anumite contradicții. Mai mult decât atât, tatăl s-a sustras cercetărilor și nu s-a prezentat nici la proces. În cele din urmă, persoanele vătămate și-au retras plângerile, însă instanța i-a condamnat pentru lipsire de libertate.

Din fișa de cazier a "tatălui socru" se constată că acesta este recidivist. Inculpatul a fost condamnat pentru săvârșirea mai multor infracțiuni (sustragerea de componente ale căii ferate, de bunuri din vagoanele care sunt în componența unui tren aflat în circulație), a fost arestat la data de 16.06.2011, eliberat la 17.01.2014, motiv eliberare condiționată, arestat preventiv la data de 20.05.2015 pentru proxenetism. Astfel, se constată că inculpatul a săvârșit infracțiunile pentru care este cercetat, în stare de recidivă, motiv pentru care a primit o pedeapsă de 5 ani, la care s-a adăugat un rest de 20 de zile. Decizia nu a fost definitivă. Însă, din câte se pare, cei doi tineri s-au căsătorit între timp și au un copil, nou-născut.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Daca nu spuneti cine inseamna ca visati.Depanati vise,nu dati nici un nume,Cine e?! Alain Delon? Alecu? Anton? Cine-i asta bre tanti chira?!
0
0
Pacat de el. Dar sa vedem si partea buna a situatiei: acum are pile la Parta Alba.
0
0
ala a fost botezul , l-a trecut
3
0
i-am vazut pe 1 aprilie la completul P1.
3
0
Protagonistii par sa provina din catacombele Constantei !
9
0
mda....sustragerea de componente ale caii ferate.....
4
0
presupun ca fat avea vreo 12 ani, baiatul vreo 14 si socrul karatist era vreun mos de vreo 35 de ani, nu?
9
0
cpipii poartatea frumos acasa ca vine neamurilii
3
0
ce romantic! ca in romica si julita
6
1

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218