REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
12.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Tânăra care a furat dintr-un restaurant din Mangalia a fost identificată! VIDEO

Tânăra care a furat dintr-un restaurant din Mangalia a fost identificată! VIDEO

Replica API 5 aprilie 2018 | 00:17 1227

Reprezentanții hotelului Solymar Mangalia au postat o fotografie și un anunț prin care au precizat că oferă recompensă pentru prinderea unei hoațe, care ”a dat iama” în restaurantul Cazino, de unde a sustras mai multe bunuri, inclusiv camera de supraveghere. La scurt timp, mangalioții au oferit informații, astfel ajungându-se la o tânără, care este elevă la Colegiul Economic Mangalia și care s-ar numi Izabela.

Potrivit informațiilor noastre, pe 29 martie, în jurul orei 13.36, nu ar fi acționat singură, fiind însoțită, cel mai probabil, și de prietenul său, Denis. Oamenii legii au auzit despre caz, însă reprezentanții unității hoteliere încă nu au depus plângere, urmând să facă acest lucru. „Oferim recompensă pentru cel ce recunoaște această fată din imagine care a furat din restaurantul Cazino Mangalia. Crezând că dacă a furat până și camera video nu o să fie prinsă. Păi tu hoață mică care ești , nu știai că înregistrările sunt transferate live în alt dispozitiv ????”, este anunțul celor de la Solymar Mangalia. Momentan încă se strâng informații, urmând ca apoi să se ia măsurile legale ce se impun.

Citește și:

Un hotel din Mangalia a pus la bătaie o RECOMPENSĂ pentru prinderea unei hoaţe!

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ciorba de fasole cu ciolan si porumb fiert rece
0
0
Fata se freaca pe bani. Dati i drumul ca am deja bilele umflate.
0
0
Va plangeti ca nu se poate comenta la stirea cu Fagadau? Inca e bine, uneori putandu-se face la stirile cu Fagadau. Dar la nicio stire cu senatorul Tit-Liviu Brailoiu nu se poate comenta! Si Replica da stire cu Brailoiu din 2 in 2 saptamani. Urmeaza acum de Pasti sa mai dea o stire cu el.
7
0
Cat de prost sa fii sa furi si camera video? Cand are stocare in cloud sau pe servere proprii? Macar de purta si fetita asta o cagula ceva, da ce vrei prostia doare.
7
0
O cunosc si pe ea si pe Denis.. pe ea o cheama izabela sta in limani.. si pe el in cheama Amet Denis Emrah si sta in Mangalia la Moara baiatu a fost odata detinut tot pt furt si talharie... in fine dar ii cunosc foarte bine... eu mi-am luat si bataie de la el si lumea se uita la noi
13
1
Nu e nimic adevarat
1
8
Izabella Emr pe facebook
6
2
Sa faca atat de proasta e
3
1
Va dati seama ce cap de pluta are fata daca a furat si camera de supraveghere? Prostie maxima, toate camerele video au stocare cloud sau in serverele proprii, depinde de fiecare. Pitipoanca de doi lei.
9
2
lasa fata in pace ,,cine mai face sex cu burlaci
5
3
azi la furat .... maine la produs .... ce sa faca si domnisoara..... indiferent ca vorbim de o hotie mica sau una la nivel inalt de milioane tot hotie este fratilor fapta trebuie pedepsita !! nu atat mai bine ca vad ca se stie si indentitatea fetei politia ar trebuii sa se autosesizeze
12
1
De ce la articolul cu fagadau nu se poate comenta ??? Uuuuuuu
12
0
O cunosc! Sta in Limanu !
8
2
Da mai e ceva de furat din Mangalia?Toti ne furam intre noi,toti ne futem intre noi, toti vrem doar pentru noi
7
2
ba in pula mea da'pe tiganii aia care vand droguri nu ii vedeti ma futuva in gura ? in cartieru vesel plin de droguri nu aveti camere ? saau aia cotizeaza la politie si nu le faceti nimic ? bine ca faceti mare cacat pentru niste copii care fura , da pentru altele nu faceti .
18
2
A bagato tovarasu ei la inaintare ca nu avea bani de drooguri fata nu stia ce face
19
5
Rusine ptr ce, desteptule? Ca au prins-o pe hoata care a furat? Tu esti sanatos la cap?
12
4
Sunt curios ce bunuri a furat fata asta de acolo. Nu e nimic acolo. Ati prins hotii patriei. Rusine.
12
12
Ce aveti maimutoilor, va spargeti in rozeta?
8
7
Amestecatura de cioara borsita cu ceva gunoi. Ce rupta in cur, sa o suga canceru de ovare la fel si pe patronii fuduli, dar si pe jighimeaua asta tupeista, izabela motz de pula
7
13
Dar probele video mai sunt acceptate?? O sa iasa razand din cladirea politiei. Puie MSD!!
13
3
Dragnea iliescu mazare furt mare
10
3
la puscarie...sa fie fututa in cur pana cand face caca pe gura.
10
14
Sa fie fututa
21
11
dar pe aia care fura milioane de euro nu i mai cauta nimeni si sunt in libertate bine mersi. Tara de kkt ! Unu fura un ou si da de belele si altu fura un bou si nu pateste nimic
33
8
Trebuie pedepse mari pentru greseli mici daca vrem ca amaratii astia sa se mai faca oameni
27
12

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218