REPLICA ONLINE CONSTANTA

4.2° ConstanÈ›a Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
4.2° ConstanÈ›a MarÈ›i, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

Tânăra care FURA de la locul de muncă încă din prima zi, ARESTATĂ la domiciliu

Tânăra care FURA de la locul de muncă încă din prima zi, ARESTATĂ la domiciliu

Replica API 21 septembrie 2018 | 10:29 257

O tânără din Cernavodă a fost arestată la domiciliu, decizia aparținând Judecătoriei Constanța. Precizăm că Replica de Constanța a făcut cunoscută, la începutul lunii septembrie, "povestea" acesteia care, sub pretextul că vrea să se angajaeze, fura tot ce prindea încă din prima zi. Au apărut și filmări cu momentele în care ea "opera", iar oamenii legii au declanșat ancheta, probând în sarcina ei mai multe fapte.

În urma a cercetărilor în cazul comiterii unor infracțiuni de furt, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Constanța, Secțiile 1 și 3, au identificat o tânără, în vârstă de 19 ani, din orașul Cernavodă, bănuită de comiterea faptelor. Astfel, la data de 21 august a.c., tânăra în cauză, sub pretextul angajării la o locație de alimentație publică din Satul de Vacanță (Hanul Satului – n.r.) și a efectuării unui stagiu de probă, ar fi sustras suma de 650 de lei din vestiarul angajaților respectivei societăți, creând prejudiciu pentru trei femei.

Ulterior, la data de 6 septembrie a.c., tânăra în cauză a repetat scenariul angajării la un alt local de alimentație publică din municipiul Constanța (Dabo Doner), de unde ar fi sustras, din sertarul casei fiscale, suma de 4.500 de lei. La data de 19 septembrie a.c., polițiștii Secției 3 au identificat-o pe tânără pe raza municipiului Constanța, pentru ca apoi să documenteze și probeze activitatea infracțională a acesteia. Polițiștii constănțeni au reținut-o pe tânără pentru o perioadă de 24 de ore, fiind audiată la Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanța, urmând apoi să fie prezentată instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă.

De asemenea, din cercetări a rezultat faptul că tânăra în cauză ar fi sustras, la data de 14 aprilie a.c., suma de 20.000 de lei de la un punct de lucru al unei societăți comerciale cu profil schimb valutar din municipiul Constanța (situat în Cora de pe strada Cumpenei). Modul de operare al tinerei a fost asemănător, în primă fază solicitând angajarea pe postul de casieră, după care a sustras suma de bani din interiorul societății.

Tânăra și-a recunoscut fapta în fața polițiștilor de la Secția 4 Poliție Constanța, după care a predat întreaga sumă de bani administatorului societății comerciale în cauză, între cele două părți intervenind împăcarea fără a mai exista nici o pretenție materială sau civilă a persoanei vătămate. Cercetările continuă, existând persoane care susțin că, pe 15 septembrie, ea ar fi acționat și în cadrul unui magazin din Năvodari, fiind publicat un video.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Normal sa furi de la ei.
0
0
persoana e iremediabila, toata viata ei va fura, insela etc.
2
0
Cu angajarea de proba...Acel borfas numit administrator trebuie imediat amendat cu suma de 10 mii lei.NU EXISTA ANGAJARE DE PROBE...
2
2

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920