REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
12.4° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

Tânăra care s-a spânzurat în podul casei bunicilor, la Cumpăna, era abătută de mai multe luni de zile

Tânăra care s-a spânzurat în podul casei bunicilor, la Cumpăna, era abătută de mai multe luni de zile

Replica API 6 iunie 2015 | 13:43 452

Suicidurile au luat cu asalt Constanţa, în ultima perioadă înregistrându-se mai multe cazuri. Decepţii în dragoste, probleme financiare, certuri cu familia - toate acestea sunt motivele care semnează sentinţele la moarte! După ce o fată de 17 ani, din Murfatlar, s-a aruncat în apele Canalului Dunăre - Marea Neagră, sătulă fiind de sărăcie - după cum a specificat în biletul de adio-, o altă minoră, dar în vârstă de 13 ani, a încercat să se spânzure la Izvoru Mare. Aceasta a fost găsită de un frate şi un vecin a venit în fugă şi i-a tăiat funia. Acum se află la spital. Ulterior, o femeie de 48 de ani s-a spânzurat în podul casei la Agigea, ea fiind cunoscută cu probleme psihice. Şi un tânăr din Mangalia şi-a pus capăt zilelor, spânzurându-se din pricina faptului că l-a părăsit iubita.

Şi nenorocirile nu se opresc aici. Cel mai recent caz a fost înregistat la Cumpăna, vineri, 5 iunie, când o tânără de 22 de ani, Georgiana, a fost găsită fără suflare, spânzurată în podul casei bunicilor. Fata era abătută de vreo două luni de zile şi era vizibil faptul că lucrurile nu erau în ordine. Însă, familia nu a reuşit să obţină nici un răspuns concret din partea ei, fiind acum uluită de gestul necugetat. Nu avea datorii sau alte probleme, astfel încât membrii familiei se gândesc la faptul că ar fi vorba despre o decepţie în dragoste. Menţionăm că părinţii săi sunt despărţiţi, iar Gerogiana era make-up artist.

Anchetatorii au vorbit şi cu prietenul tinerei, însă acesta ar fi menţionat că nici el nu este sigur dacă se despărţiseră sau a fost doar o ceartă. Cum ea nu a lăsat nici un bilet de adio, urmează să fie audiate şi alte persoane pentru a se stabili ce ar fi putut-o determina să-şi încheie socotelile cu viaţa.

Potrivit familiei, vineri, la amiază, tânăra era foarte supărată şi a spus că pleacă la bunici, care stau în aceeaşi localitate. Ea vizitându-i des, nu a ridicat semne de întrebare în rândul familiei. Numai că orele treceau şi nu mai revenea la domiciliu. Fratele ei a plecat după ea, ajungând la casa bunicilor. Acolo, nici urmă de tânără. A căutat-o prin curte, moment în care au observat că uşa podului era deschisă. A urcat şi a rămas înmărmurit când a descoperit trupul neînsufleţit.

Poliţiştii continuă cercetările pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs tragicul eveniment.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218