REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.4° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
13.4° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Tânăra care şi-a abandonat copilul şi spunea că e OBLIGATĂ să se PROSTITUEZE în Grecia, DATĂ DISPĂRUTĂ!

Tânăra care şi-a abandonat copilul şi spunea că e OBLIGATĂ să se PROSTITUEZE în Grecia, DATĂ DISPĂRUTĂ!

Replica API 1 decembrie 2016 | 10:54 291

Sursa foto: direttanews.it

Mădălina Cătălina Bordei are acum 27 de ani, un copil de circa 5 ani, dar încă se scaldă în ape tulburi. După ce a pus pe jar polițiștii, de mai multe ori, și-a lăsat pruncul în grija mamei, care trăiește de pe o zi pe alta și apoi plângea că e pusă să se prostitueze în Grecia, iată că iar a ajuns în atenția opiniei publice și asta pentru că... a dispărut fără urmă.

A dispărut de acasă în decembrie 2010, după care a reapărut. În aprilie 2011, mama Mădălinei Cătălina, adică Valeria Bordei, era, din nou, disperată și asta pentru că fiica ei dispăruse încă o dată. Rămăsese doar cu un copilaș de câteva luni, pe care trebuia să-l îngrijească, și asta pentru că Mădălina a spus că pleacă în Grecia la muncă. Dar nu a mai ajuns la destinație și nici nu a mai trimis vești, până în aprilie atunci când a sunat, plângând, precizând că e obligată să se prostitueze. "Fata mea trebuia să aibă grijă pentru câteva ore de copiii surorii ei, şi să facă menaj la greci, dar nu a mai ajuns acolo. Mai târziu am aflat de ce. Pe data de 11 aprilie am dat-o în urmărire generală, pentru ca nu a mai venit acasă şi nu am mai auzit nimic de ea. Pe 17 aprilie am primit un telefon cu număr la secret. Era fiica mea, Mădălina, care plângea la telefon. Mi-a zis că se află în Grecia, în Tricala, şi că este obligată să se prostitueze şi nu poate să se întoarcă în România. După primul telefon, m-a mai sunat de câteva ori, mă ruga să o ajut să ajungă acasă, că nu poate scăpa de unde este ţinută, că a încercat să fugă şi a fost prinsă", a spus Valeria Dragne la acea dată. Dar timpul a trecut, astfel că anul 2012 venea cu povestea Valeriei Dragne, care trăia de pe o zi pe alta. Aceasta declara că fiica sa s-a despărțit de soț și nu mai știe nimic de ea. A rămas cu fetița, locuia într-o cameră cu chirie în zona CET și trăia din indemnizația de 200 de lei a copilului. Spera că va primi o locuință în Henri Coandă, iar autoritățile au promis atunci că o vor ajuta cu creșterea minorei. Cât despre Mădălina, totul a rămas în ceață. Până acum, când iar a fost dată dispărută. Se pare că se întorsese și locuia cu chirie în municipiu. "Poliţiştii au fost sesizaţi cu privire la dispariţia Mădălinei Cătălina Bordei, în vârstă de 27 ani, din Valu lui Traian, județul Constanța. În ziua de 13.09.2016 aceasta a plecat voluntar de la un imobil din municipiul Constanța unde locuia cu chirie și nu a mai revenit până în prezent. Are înălțime 175 cm, greutate 50 kg, constituție atletică, păr negru, tuns până la umeri, față ovală, fără semne particulare. La data plecării aceasta era îmbrăcată în pijamale. Cetăţenii care pot furniza orice informaţii în legătură cu această persoană sunt rugaţi să contacteze Postul de poliţie Valul lui Traian sau Dispeceratul I.P.J.Constanta, tel.0241.611364 int.20005", potrivit IPJ Constanța.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614