REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.2° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
10.2° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Tânăra de 29 de ani, adoptată în Canada, își caută părinții biologici din Constanța

Tânăra de 29 de ani, adoptată în Canada, își caută părinții biologici din Constanța

Replica API 21 iunie 2019 | 01:17 548

O tânără de 29 de ani, adoptată în Canada își caută părinții biologici. Tânăra s-a născut în Constanța, dar în documentele de adopție se menționează că părinții sunt „necunoscuți”.

Tânăra a apelat la sprijinul comunității de pe Facebook, The never forgotten Romanian children - Copiii niciodată uitați ai României, în încercarea de a-și găsi părinții biologici.

„Multe salutări din Canada!! Am găsit întâmplător această pagină care ajută copiii adoptaţi din România să îşi găsească familiile biologice. Și eu sunt unul dintre ei. Nu am prea multe informaţii însă cu ajutorul dumneavoastră sper să îmi cunosc şi eu familia. Numele meu la naştere a fost IZET IOANA şi m-am născut la 20 decembrie 1990, la CONSTANȚA. In documentele mele de adopţie scrie că părinţii sunt NECUNOSCUȚI.

Totuşi, nu mă pot împăca cu această idee. Părinţii mei adoptivi mi-au spus că eu eram al 8-lea copil din familie, de asemenea, că prenumele de Ioana l-am primit în orfelinat și că numele de familie, IZET, era numele purtat de mama mea.

Poate că în acea perioadă părinţii mei erau într-o situaţie dificilă şi am ajuns în adopţie, însă este posibil ca situaţia lor să se fi schimbat între timp şi ei să mă caute acum. Știu că ei fiind decăzuti din drepturile părinteşti nu mai au acces la nici o informaţie legată de mine, de aceea vin eu în întâmpinarea lor.

Poate că mesajul meu va ajunge la ei şi vor răspunde.

Îmi doresc foarte mult să îi cunosc şi să îi strâng în braţe. De aceea vă rog să DISTRIBUITI mesajul meu ca să ajungă la părinţii, fraţii şi rudele mele.

Vă mulţumesc tuturor pentru ajutor!!”, a transmis tânăra.

F.B.

Sursă: The never forgotten Romanian children - Copiii niciodată uitați ai României

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
ba, ce jeguri de oameni sunteti alex, ,,,,,, si turGAY. Muriti ma in chinuri ca consumati aerul degeaba. Pana si un sobolan e mai folositor ca voi
0
1
Stai linistita acolo, ca daca erai aici vindeai tigari in piata Grivita sau Tomis lll.Erai al 8-L-lea copil in familie, probabil niste parinti nenorociti care stau prin case nationalizate si cauta prin ghenele de gunoi.
7
0
Eu vreau sa ma stranga in brate. Dupa aia o sa mai fie si altii. Pe bani. Te astept demult fetito hai in piata Chiliei sigur gasesti un tata.
0
4
Dupa nume Izet par magraoni din Grivitei,Chiliei daca-i gasesti o sa-ti para rau!
7
0
da-ca are craci buni o iau eu la pacanele.
1
10
daca are bani e sora mea . de cand o astept
1
10
Emotionant! Saraca fata a fost abandonata, dar inca isi doreste sa si stranga in brate parintii naturali. Frumos caracter! Dumnezeu sa o ocroteasca!
16
2

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614