REPLICA ONLINE CONSTANTA

7.4° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
7.4° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Tânăra din Turcia dispărută la Constanţa a fost ucisă, băgată într-un sac şi abandonată lângă o lizieră

Tânăra din Turcia dispărută la Constanţa a fost ucisă, băgată într-un sac şi abandonată lângă o lizieră

Replica API 29 mai 2012 | 00:00 238

Valentin Burlacu, şeful IPJ, spune că fratele victimei nu şi-a recunoscut fapta

Valentin Burlacu, şeful IPJ, spune că fratele victimei nu şi-a recunoscut fapta

Şocant! Cadavrul femeii dispărute la Constanţa, Lara Şaban, în vârstă de 27 de ani, a fost găsit între Lumina şi Năvodari, lângă o lizieră. Potrivit anchetatorilor, acesta se afla înfăşurat într-un sac negru, bine lipit cu bandă izolatoare. Şeful IPJ, comisarul-şef Valentin Burlacu, a declarat că suspectul în acest caz, fratele victimei, Ghiunal Gilberto Şaban, nu şi-a recunoscut fapta. Reamintim că femeia era iubita unui politician turc, iar în urma audierilor şi a unor cercetări specifice, oamenii legii au stabilit că, de fapt, tânăra nu a fost răpită, aşa cum se credea iniţial, ci omorâtă într-un apartament din Constanţa. Suspectul principal în cazul respectiv a devenit chiar fratele tinerei, Ghiunal Gilberto Şaban, cel cu care trebuia să se întâlnească în faţa unui hotel pentru a vedea un apartartament. Acesta este cercetat împreună cu prietenul său, George Davidescu, care ar fi complice la uciderea tinerei de 27 de ani. Potrivit unor surse, George Davidescu este fost angajat al MAI.

Criminalul se interesa de mersul anchetei

Anchetatorii susţin că în ziua dispariţiei Larei Şaban, în vârstă de 27 de ani, femeia a fost atrasă într-un apartament din centrul Constanţei şi acolo a fost lovită în cap cu un obiect dur, cel mai probabil un ciocan. Moartea Larei a fost violentă şi rapidă. Cei doi autori, respectiv fratele Larei şi un fost jandarm, au înfăşurat-o într-un sac negru, au urcat-o într-o maşină şi au cărat-o în zona lizierei de lângă Lumina unde au abandonat-o pe câmp. La acest moment nu se ştie care dintre cei doi este autorul omorului. Respectivii şi-au luat măsuri de precauţie pentru a nu fi descoperiţi, zugrăvind apartamentul în care s-a comis crima şi apoi s-au debarasat de o bucată de mochetă pe care se aflau pete de sânge. Anchetatorii au găsit urme de sânge şi fire de păr asemănătoare cu ale victimei. Toate probele au fost obţinute de criminalişti întrcât cei doi nu au vrut să-şi recunoască fapta. Potrivit procurorului Andrei Bodeanu, scopul pentru care a fost comisă crima au fost banii. Tot acesta a menţionat că fratele Larei, cei care ar fi participat la comiterea crimei, se interesa în permanenţă de stadiul anchetei şi chiar i-a ghidat pe anchetatori pe o pistă greşită, precizând că aceasta a fost răpită pentru răscumpărare.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614