REPLICA ONLINE CONSTANTA

23.6° Constanța Mar., 16 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6701
23.6° Constanța Marți, 16 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6701
 

Tânărul care a accidentat cu intenţie un turist a cerut refacerea urmăririi penale

Tânărul care a accidentat cu intenţie un turist a cerut refacerea urmăririi penale

Replica API 7 noiembrie 2013 | 00:00 146

Tânărul care a lovit în mod intenţionat cu maşina un turist din Ploieşti, eveniment petrecut pe data de 5 iulie anul curent, a cerut restituirea dosarului Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa, în vederea refacerii acestuia. Pe scurt, acesta a dorit refacerea urmăririi penale. Însă, la data de 6 noiembrie, Tribunalul Constanţa i-a respins cererea.

"Constată regularitatea actului de sesizare a instanţei. Respinge ca neîntemeiată cererea formulată de inculpatul Petru Emil prin apărător , de restituire a dosarului Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa - organul care a întocmit actul de sesizare - în vederea refacerii acestuia. Respinge ca neîntemeiată cererea formulată de inculpatul Petru Emil prin apărător,de restituire a dosarului Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa , în vederea refacerii urmării penale. Stabileşte termen pentru data de 20.11.2013 ora 9.00.", potrivit Tribunalului Constanţa. Menţionăm că Petru Emil a fost reţinut la începutul lunii iulie şi este judecat pentru tentativă de omor calificat. Pe 5 iulie 2013, în timp ce conducea autoturismul în staţiunea Mamaia, în zona clubului Coyote Ugly, Emil Petru a avut un conflict în trafic cu un grup de tineri prahoveni din alt autoturism staţionat. Turistul din Ploieşti ar fi ripostat lovind cu pumnul maşina, iar şoferul a coborât pentru a se răfui cu pietonul nervos. După incident, şoferul ar fi urcat în maşină şi ar fi lovit din nou pietonul, în mod intenţionat, trecând cu roţile maşinii sale peste corpul acestuia. Victima a suferit grave leziuni cranio-cerebrale şi a fost transportat de urgenţă la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa, în stare de comă profundă şi transferat, ulterior, la Bucureşti. La data de 11 iulie, procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa l-au reţinut, fiind acuzat pentru săvârşirea tentativei la infracţiunea de omor calificat şi l-au propus cu arestare preventivă pentru următoarele 29 de zile la Tribunalul Constanţa. Judecătorii au admis cererea procurorilor şi, de atunci, tânărul a tot încercat să iasă din arest. Curtea de Apel Constanţa l-a eliberat, după ce, iniţial, Tribunalul Constanţa i-a menţinut starea de arest pe 24 septembrie. Decizia este definitivă. Emil Petcu nu are voie să părăsească localitatea fără încuviinţarea instanţei.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369