REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.6° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
18.6° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

Tânărul care a accidentat mortal o fetiţă din Cernavodă nu va fi cercetat pentru fugă de la locul faptei!

Tânărul care a accidentat mortal o fetiţă din Cernavodă nu va fi cercetat pentru fugă de la locul faptei!

Replica API 24 decembrie 2014 | 23:02 331

Poliţiştii susţin că tânărul a fost nevoie să-şi scape pielea

Poliţiştii susţin că tânărul a fost nevoie să-şi scape pielea

Tânărul de 22 de ani, din Cernavodă, Marian Moroianu, care a fost la un pas de a fi linşat de mai multe persoane de etnie romă întrucât a accidentat mortal o minoră, nu va fi cercetat pentru părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea organelor de poliţie întrucât a fost nevoit să plece, susţin oamenii legii. În caz contrar, exista riscul să se lase cu vărsare de sânge. La faţa locului a fost nevoie de intervenţia jandarmilor.

În plus, minora de 8 ani, care a fost lovită de autoturism, decedând ulterior, se pare că nici nu era declarată la naştere. Cel puţin aceasta este prima ipoteză întrucât numele pe care l-au spus membrii familiei, Bahara M., nu există în baza de date. Potrivit poliţiştilor rutieri, totul s-a petrecut în data de 22.12.2014, în jurul orei 19.20, când Marian Moroianu, de 22 ani, din Cernavodă, a condus un autoturism pe strada Seimeni, din localitate, ocazie cu care a acroşat cu partea dreaptă faă o minoră de 8 ani, Bahara M., din Cernavodă, care a traversat strada în fugă, prin loc nepermis şi fără a se asigura. În urma impactului puternic, copilul a decedat. La scurt timp, zeci de persoane s-au strâns la faţa locului, fiind vorba de rude şi cunoscuţi ai pietonului, toţi de etnie romă. Când au văzut sângele întins pe asfalt s-a dezlănţuit calvarul. Un scandal s-a iscat numaidecât, cei prezenţi tăbărând pe tânărul şofer pentru a-l trage la răspundere, ameninţându-l cu moartea. În cele din urmă, Marian a reuşit să fugă, lăsându-şi maşina la faţa locului. Acesta s-a îndreptat către postul de poliţie, acolo unde a relatat cele întâmplate. La faţa locului a fost nevoie de intervenţia jandarmilor, care au reuşit să calmeze spiritele. Şoferul s-a ales cu dosar de cercetare penală pentru ucidere din culpă.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218