REPLICA ONLINE CONSTANTA

21.4° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
21.4° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Tânărul care a făcut PRĂPĂD la intrare în Mamaia și care își făcea șpriț la volan, PRINS cu o mașină FURATĂ!

Tânărul care a făcut PRĂPĂD la intrare în Mamaia și care își făcea șpriț la volan, PRINS cu o mașină FURATĂ!

Replica API 25 ianuarie 2019 | 00:28 1636

Ieșit din penitenciar în 2017!

Ieșit din penitenciar în 2017!

Ionuţ Bogdan Stroe a ieșit din penitenciar în vara anului 2017. Totodată, el doar ce a scăpat de un alt proces penal, în care era trimis în judecată pentru vătămare corporală din culpă, fiind achitat anul trecut. Dar toate acestea nu l-au împiedicat să sustragă o mașină de la o societate comercială din județul Constanța și să se urce la volan fără permis de conducere.

Foto din 2015, de la accidentul din zona hotelului Oxford!

Polițiștii din cadrul Poliției orașului Cernavodă, la data de 23 ianuarie a.c., ora 3.30, au depistat un bărbat, în vârstă de 26 de ani, din localitatea Ion Corvin, județul Constanța, care a condus o autoutilitară, pe DE 81, având suspendat permisul de conducere. Din cercetări a mai fost stabilit faptul că șoferul în cauză (cu antecedente penale) ar fi sustras respectiva autoutilitară, care aparține unei societăți comerciale cu punct de lucru în localitatea Ion Corvin, pe numele său fiind întocmit dosar penal și pentru infracțiunea de furt în scop de folosință.

Amintim că Ionuţ Bogdan Stroe, în data de 9.03.2015, în jurul orei 10.30, în timp ce se afla sub influenţa băuturilor alcoolice, având o alcoolemie de 2,05 g% prima probă, respectiv 2,00 g% proba a doua, inculpatul a condus autoturismul marca Skoda cu numărul de înmatriculare CT-92-YCY pe bulevardul Aurel Vlaicu, dinspre Tomis către Alexandru Lăpuşneanu şi ajungând în zona staţiei de autobuz Sat Vacanţă 100, 100C - Oxford, a intrat în coliziune cu 3 autoturisme parcate, după care a fost proiectat pe trotuar, în staţia de autobuz, unde a surprins şi accident o tânără studentă, care se afla pe trotuar, cauzându-i vătămări corporale pentru vindecarea cărora necesită circa 70 zile de îngrijiri medicale. În aceeaşi zi, în jurul orelor 9.00, când rula pe strada Mihai Viteazu, a pierdut controlul direcţiei de mers şi a avariat două autoturisme, fără a sesiza organele de poliţie cu privire la acest fapt. Din fericire, nici o persoană nu a fost rănită. Însă, tânărul este o mai veche „cunoştinţă” a oamenilor legii, permisul fiindu-i reţinut în vara lui 2014 întrucât s-a filmat cum îşi făcea şpriţ la volan. Totodată, în perioada 15 ianuarie -13 februarie a.c., a avut, din nou, permisul de conducere reţinut pentru nerespectarea indicaţiilor poliţistului.

L.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Nu inteleg ce are sula cu prefectura, articolul relateaza un caz si tu idioato de Elena care o sugi ai ramas fara creier, curva si muista esti tu si mata nu primarita, primarita trebuie sa aiba grija de voi toti idioti si idioatele sau mata cu tactu?
2
1
Trebuie pus pe listele PSD la noile alegeri.
3
1
Il cheama bogdanel,a stat pe sectia a 4 la camera 7, un ieupre fricos,se duce iar acolo il asteptam iar la puscarie sal mancam
8
1
Curva si muista de primarita din ion corvin nu stia ce se intimpla dar ea e ocupata sa distruga casnici arata ca un monstru
7
2
Nu, mai comentati degeaba pt. ca are cine sa il judece, iar masina nu este furata, este a parintilor. Asa ca nu mai comentati aiurea!!!
4
7
MOARTE CIUMEI ROSII CU RECURSUL LOR CU TOT! SA LE MOARA COPII DE CANCER CAT MAI REPEDE!!!
11
3
Faruk Mutalap isi pune nevasta la produs si el joaca banii la aparate si maicasa spala mosii in Italia
10
0
Poate omul avea probleme , fiecare le stie pe ale lui nu a omorat pe nimeni vdetiva fiecare de viata voastra.
3
15
Ce pula mea aveti cu.el? Nu a omorat pe.nimeni. E interlop. Il doare in pula de voi. Muie
5
22
Felicitari rutierei! Rusine Localei care jumatate din tura de noapte o face acasa!
13
0
Este un nenorocit care nu se poate indrepta, il cunosc si doar legea americana, cu o injectie, ii mai poate face un bine. Legea sau noi oamenii nu-l mai putem aduce pe drumul cel bun.
14
1
Nenorocitul asta la fel cu orice betiv care se urca la volan trebuie tinut minim.10 ani inchis, munca obligatorie si in vecii vecilor sa nu mai poate lua carnet. Betiv la volan e potential criminal
15
0
Il doare la basca, maine apare ordonanta data de tuta de Veorica...
19
7
uil scapa....RECURSUL COMPENSATORIU..adica mergi la puscarie,si a doua zi,esti liber...ca pasarea cerului...
20
3
Un taranoi bou,un cocalar bandit....marca PSD.Toti idiotii cu jeg intre picioare se cred barbati si smecheri.Puscarie la greu ....asta merita,numai ca in Romania ,acum,la putere este partidul hotilor,asa ca,acum ,cei haituiti sunt oamenii cinstiti.
22
3
Il scapa mereu mafia PSD
15
6
''Smecher'' rau tipul....
4
9

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367