REPLICA ONLINE CONSTANTA

17° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
17° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Tânărul care a lăsat-o însărcinată pe minora de 11 ani zice că o iubeşte şi vrea să o ia de nevastă

Tânărul care a lăsat-o însărcinată pe minora de 11 ani zice că o iubeşte şi vrea să o ia de nevastă

Replica API 8 ianuarie 2012 | 00:00 145

Caz cutremurător la Cogealac:

Caz cutremurător la Cogealac:

Mihai Vasilescu, de 21 de ani, care a întreţinut relaţii sexuale cu minora de 11 ani, din Săcele, s-a prezentat, azi, la sediul Poliţiei Rurale Cogealac, pentru a da declaraţii în legătură cu acuzaţiile aduse, respectiv de întreţinere de relaţii sexuale cu minor. El este în momentul de faţă în arestul IPJ.

Cazul minorei de 11 ani, însărcinată cu tânărul domiciliat în Cobadin, dar provenit din Botoşani, a făcut ocolul ţării. Oamenii legii au deschis o anchetă, iar băiatul a recunoscut că s-a culcat cu minora, însă a ţinut să precizeze că ei se iubesc şi că ar vrea să se căsătorească cu ea. Numai că poliţiştii sunt de altă părere. "La 11 ani este prea devreme pentru un copil să întreţină relaţii sexuale, iar el ştia că legea îi interzicea lui să se culce cu ea", spun surse din rândul poliţiştilor. Totodată, oamenii legii aşteaptă şi varianta tânărului amorez. "Se pare că este un tip fără prea multă educaţie, dar şi mama fetei, Iulia Burdun, pare cam la fel. Se vorbeşte că mama fetei ar fi avut şi ea ceva relaţii cu tânărul, deşi ea neagă acest lucru. Vecinii spun însă că ar fi trăit împreună. A fost contactat telefonic şi ne-a spus că va veni să dea declaraţii. S-a prezentat singur, oricum, dacă nu venea, îl dădeam în urmărire naţională", spun poliţiştii. Potrivit anchetei, Mihai Vasilescu ar fi întreţinut relaţii sexuale cu fata în mod repetat, începând din luna iulie şi până în decembrie anul trecut. Totul s-a petrecut în casa părinţilor fetei, al cărui tată este plecat la muncă în Italia.

D.A.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218