REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.5° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
17.5° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Tânărul care a MURIT în urma accidentului de pe DN39 RULA CU VITEZĂ! A intrat cu mașina în 3 copaci!

Tânărul care a MURIT în urma accidentului de pe DN39 RULA CU VITEZĂ! A intrat cu mașina în 3 copaci!

Replica API 27 decembrie 2016 | 16:43 325

Marian Ivan, în vârstă de 26 de ani, din Cumpăna, și-a pierdut viața într-un teribil accident rutier, în a doua seară de Crăciun. Acesta a intrat cu mașina în 3 copaci de pe marginea drumului, rămânând prins între fiarele contorsionate. În urma sa a lăsat multă durere, familia pregătindu-se acum pentru înmormântare. De precizat este că vehiculul, un Opel Vectra cu numere de Constanța era achiziționat din vară, atunci când cunoscuții i-au scris să nu aibă nici un eveniment nefericit.

Tragedia s-a petrecut pe 26 decembrie, în jurul orei 23.30, atunci când Marian Ivan rula cu mașina pe DN39, dinspre Mangalia către Constanța. Ajungând în afara localității 23 August, la kilometrul 34+800 m, a pierdut controlul direcției de mers, a părăsit prtea carosabilă și a intrat în coliziune cu 3 copaci de pe marginea drumului. Mașina s-a transformat într-un morman de fiare contorsionate, iar leziunile suferite de șofer, Marian Ivan, care se afla singur în mașină, au fost incompatibile cu viața. Potrivit primelor informații, se pare că acesta rula cu o viteză mare. Oamenii legii au deschis un dosar de cercetare penală. Trupul neînsuflețit a fost depus la morgă în vederea efectuării necropsiei. Atunci se va stabili dacă era băut. Între timp, durerea s-a instalat printre rudele și cunoscuții lui Marian. Iubita acestuia a postat pe Facebook un mesaj: "Dumnezeu sa te ierte, sufletul meu!!!!!! Cuvintele sunt de prisos, sufletul tău știe mai bine decât toți ce e in sufletul meu!!! Te voi iubi mereu". Apoi au început să curgă mesajele de condoleanțe, mulți dintre cei ce-l cunosc pe Marian declarându-se șocați: "Nu-mi vine să cred, fiți puternici, Dumnezeu să-l ierte!". Precizăm că mașina marca Opel Vectra și-o achiziționase în vară, pe 22 iulie, până atunci având un Hyundai Coupe. În momentul când a postat o fotografie cu vehiculul rețelele de socializare, mulți dintre prieteni i-au urat s-o stăpânească sănătos și să nu aibă parte de evenimente nefericite. Din păcate, nenorocirea s-a produs.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102