REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.4° Constanța Joi, 18 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6703
13.4° Constanța Joi, 18 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6703
 

Tânărul care a TRAS cu PISTOLUL în centrul Constanței a fost ARESTAT!

Tânărul care a TRAS cu PISTOLUL în centrul Constanței a fost ARESTAT!

Replica API 14 septembrie 2020 | 23:25 3923

După ce în cursul zilei de ieri, oamenii legii au identificat şi depistat făptaşul în cazul tânărului împuşcat în centrul Constanţei, în zona magazinului Tomis, acesta a fost astăzi, 13 septembrie, arestat preventiv pentru 30 de zile.

Potrivit informațiilor noastre, tânărul de 19 ani se numește Asan Erdinci, și este fiul lui Asan Turgai, care a fost consilierul lui Metin Cerchez.

Menţionăm că suspectul este cunoscut cu antecedente penale (etnobotanice). Detalii aici:CONSTANŢA: DETALII DESPRE CASA ÎN CARE SE VINDEA ‘MOARTE LA PLIC’, ÎNCĂ DIN 2011

Amintim că polițiști din cadrul Poliției municipiului Constanța, la data de 5 septembrie a.c., au fost sesizați, prin apel 112, despre faptul că un bărbat ar fi fost împușcat cu un pistol cu bile de către o persoană necunoscută, pe strada Ștefan cel Mare din municipiul Constanța.

La fața locului, polițiștii au stabilit că incidentul a avut loc în proximitatea unei patiserii, ca urmare a unui conflict spontan, agresorul amenințându-l pe bărbatul în cauză, cât și pe fratele acestuia, cu acte de violență. Ulterior acesta a tras cu un pistol airsoft cu bile asupra lor, unul dintre frați fiind nimerit în zona capului. Persoana vătămată, de 25 de ani, a fost transportată la Spitalul Clinic Județean de Urgență Constanța pentru a i se acorda îngrijiri medicale de specialitate.

Polițiștii din cadrul Secției 3 Poliție au continuat cercetările în vederea depistării agresorului, în cauză fiind deschis un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de amenințare, lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice.

Potrivit informaţiilor noastre, totul s-a petrecut în dreptul unei patiserii din zona magazinului Tomis, în urma unui conflict spontan. Menţionăm că victima se află în afara oricărui pericol, nu a rămas internată. Medicii legişti au stabilit că are nevoie de 7 zile de îngrijiri medicale.

În cursul zilei de vineri, bărbatul a tâlhărit o femeie

Totodată, în sarcina persoanei în cauză, polițiștii au reținut săvârșirea infracțiunii de tâlhărie, faptă comisă la data de 11 septembrie a.c., în incinta unui imobil din municipiul Constanța, unde acesta ar fi smuls, prin violență, cerceii unei femei, ca urmare a unui conflict spontan între mai multe persoane.

În urma administrării probatoriului în cauză, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, fiind introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al I.P.J. , urmând ca în cursul zilei de mâine să fie prezentat instanței cu propunere de arestare preventivă.

Citește și Un bărbat a fost ÎMPUŞCAT în CAP, în CENTRUL CONSTANŢEI

L.I. V.S.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Batut cu vana de bou 7 zile cate 50 lovituri la plamani!
7
0

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369