REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.6° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
10.6° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Tânărul care s-a aruncat în faţa trenului era student la Drept şi avea patima pariurilor!

Tânărul care s-a aruncat în faţa trenului era student la Drept şi avea patima pariurilor!

Replica API 6 aprilie 2016 | 00:12 310

Prietenii sunt şocaţi

Prietenii sunt şocaţi

Alexandru Lupu

O nouă tragedie avea să marcheze Constan’a! La data de 4 aprilie a.c., un tânăr a decis să îşi încheie socotelile cu viaţa într-un mod tragic. S-a aruncat în faţa trenului, între Castelu şi Medgidia. Alexandru Lupu, în vârstă de 21 de ani cu domiciliul în Brăila, avea viitorul în faţă. Cunoscuţii spun că era pasionat al pariurilor sportive, iar acesta ar putea fi motivul care a condus la datoriile uriaşe şi, în final, la sinucidere. Student la Facultatea de Drept din cadrul Universităţii „Ovidius” din Constanţa, Alexandru Lupu este încă unul dintre tinerii loviţi de problemele financiare. Asupra trupului neînsufleţit a fost găsit un bilet în care erau explicate intenţiile de suicid din pricina datoriilor băneşti. Fapt confirmat şi de unii dintre prietenii tânărului. Se pare că Alexandru s-ar fi împrumutat de nenumărate ori la ei de bani, dar nu a reuşit să îi înapoieze. De aici până la gândul de sinucidere a mai fost un singur pas. Acesta ar fi fost cazat şi într-unul dintre căminele Universităţii „Ovidius”, iar persoanele care l-au cunoscut au fost şocate la aflarea veştii.

“Doamne, nu îmi vine să cred”, a precizat Valentina. Totodată, foștii colegi de liceu spun că tânărul avea probleme fizice și era greu acceptat de cei din jur. “A fost coleg de clasă cu mine 3 ani în liceu. Abia acum am aflat. Doamne ferește! Ultima dată l-am văzut anul trecut. Era schimbat față de cum îl știam eu. Era un băiat cu probleme fizice și era acceptat puțin mai greu. Avea suflet bun. Cine știe ce o fi fost în sufletul lui”, a declarat pentru “Replica”, Nicoleta. Se pare că tânărul era și adeptul pariurilor sportive, încă de mic. “A învățat în Colegiul Național Nicolae Bălcescu, a fost coleg de clasă cu mine. Era un băiat foarte deștept, dar, din păcate, le avea cu pariurile sportive”, a precizat Iulia. Fapt confirmat și de Nicoleta. “Din câte știu, era înfocat cu pariurile sportive. Adică era zi de zi acolo, în liceu. Avea mereu oferte la el”, a adăugat Nicoleta. Între timp, pe pagina tânărului de facebook, a apărut și un mesaj postat de Angi Madalina, sora tânărului. “Vă rog din suflet dacă aveți vreo informație unde locuia Alexandru Lupu, lăsați-mi un mesaj în privat. Vă mulțumesc anticipat”, a scris femeia. Totodată, au apărut și mesaje de condoleanțe din partea cunoscuților. “Dumnezeu să te odihnească în pace, suflet drag . Dumnezeu să te ierte! Mare tristețe, un asemenea copil minunat .”, a scris I.I. “Dumnezeu să îi dea odihnă! Păcat că a ales așa un sfârșit. Un copil deosebit: cuminte, deștept, vesel mereu.”, a postat un altul. Menționăm că la data de 2 aprilie a.c., ultima postare a lui Alexandru nu previziona tragedia ce avea să urmeze. Din contră. Acesta părea amuzat de o situație întâlnită la o patiserie din Constanța.

Diana NEAŢĂ

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367