REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.5° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
15.5° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

Tânărul care şi-a pierdut viaţa în accidentul rutier de la Doraly nu a vrut să se sinucidă!

Tânărul care şi-a pierdut viaţa în accidentul rutier de la Doraly nu a vrut să se sinucidă!

Replica API 5 decembrie 2012 | 00:00 1258

O spun poliţiştii:

O spun poliţiştii:

Poliţiştii constănţeni au lucrat două săptămâni pentru a descifra misterul din jurul morţii lui Alexandru Miu, de 25 de ani, care şi-a găsit sfârşitul în urma unui accident rutier din zona Doraly. Chiar dacă la timpul respectiv se punea problema unui suicid, poliţiştii spun că, momentan, nu s-a găsit nimic în acest sens, teribilul accident producându-se din cauza consumului de băuturi alcoolice şi viteză excesivă.

Tragedia tânărului care şi-a pierdut viaţa într-un cumplit accident rutier, în zona Doraly, Alexandru Miu, de 25 de ani, la jumătatea lunii noiembrie, revine în atenţia publică. Potrivit oamenilor legii, nu s-a stabilit că ar fi fost vorba de un suicid, chiar dacă mai multe persoane au declarat aceste lucruri, printre care şi un tânăr care îl cunoştea pe Alexandru Miu. În plus, susţin poliţiştii, mesajele de adio, care au impresionat un oraş întreg, pe care tânărul le-ar fi trimis prietenilor şi familiei, nu au existat niciodată, acestea nefiind găsite de către organele abilitate. "Am luat legătura cu rudele, inclusiv cu persoana care a declarat că victima ar fi avut tendinţe suicidale şi nu avem nimic, nici un indiciu în acest sens. Nu au existat acele mesaje de adio. Un singur mesaj a fost dat surorii lui, în care era o discuţie despre bani, dar în nici un caz despre suicid", a declarat, pentru "Replica", comisarul-şef Tudorel Dogaru, şeful Biroului Accidente din cadrul Serviciului Rutier Constanţa, care spune că varianta ce a rămas în picioare a fost aceea de consum de băuturi alcoolice şi a unei viteze neadaptate condiţiilor de trafic. Bineînţeles, totul până la proba contrarie. Menţionăm că tânărul care ar fi declarat că Alexandru Miu a trimis mesaje de adio tuturor cunoscuţilor, nici nu s-a prezentat la înmormântare, potrivit surselor noastre. Reamintim că aproape la mijlocul lunii noiembrie, o tragedie avea să zguduie o familie din Poarta 6. Mai exact, un tânăr de 25 de ani a ajuns direct în braţele morţii, după ce autoturismul pe care îl conducea s-a izbit de un stâlp, doborându-l şi intrând în partea de susţinere a podului, din zona Doraly. Chiar dacă un echipaj SMURD C a ajuns la faţa locului, de asemenea şi un echipaj al Descarcerării, nu s-a mai putut face nimic pentru Alexandru Miu, care şi-a pierdut viaţa pe loc, prins între fiarele contorsionate ale maşinii. În plus, potrivit oamenilor legii, autoturismul circula cu aproximativ 150 de kilometri pe oră, la locul accidentului nefiind găsite urme de frânare. Unii dintre vecinii victimei, din cartierul constănţean Poarta 6, susţin că acesta avea mari probleme, părinţii fiindu-i bolnavi, iar el băgat până peste cap în datorii, de pe urma jocurilor de noroc, pe când alţii neagă aceste zvonuri, menţionând că, mai degrabă, avea datorii la cămătari pentru a contribui la operaţia tatălui, bolnav de cancer. În noaptea tragediei, unele persoane au declarat că l-au văzut pe Alexandru Miu ieşind foarte supărat dintr-o casă de pariuri sportive, aceştia susţinând că victima era sunată de diverse persoane în vederea recuperării datoriilor, dar şi că Alexandru a trimis mesaje tuturor cunoscuţilor, inclusiv mamei sale, să nu-l mai caute pentru că vor auzi de el a doua zi dimineaţă. Menţionăm că medicii legişti au stabilit, în cele din urmă, că Alexandru avea o alcoolemie de 1,25 la mie.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218