REPLICA ONLINE CONSTANTA

27.4° Constanța Mar., 16 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6701
27.4° Constanța Marți, 16 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6701
 

Tânărul dator la cămătari, băuse înainte de a-şi lua viaţa

Tânărul dator la cămătari, băuse înainte de a-şi lua viaţa

Replica API 15 noiembrie 2012 | 00:00 291

Tânărul care a ajuns în braţele morţii, în noaptea de marţi spre miercuri, intrând cu autoturismul într-un stâlp, băuse înainte de a se urca la volan. Potrivit medicilor legişti, după efectuarea necropsiei, s-a constatat că Alexandru Miu, în vârstă de 25 de ani, avea o alcoolemie de 1,25 grame la mie în sânge şi 1,50 în urină.

Reamintim că noaptea de marţi spre miercuri a fost presărată cu tragedii, la Constanţa. Mai exact, un tânăr de 25 de ani a ajuns direct în braţele morţii, după ce autoturismul pe care îl conducea s-a izbit de un stâlp, doborându-l şi intrând în partea de susţinere a podului, din zona Doraly. Chiar dacă un echipaj SMURD C a ajuns la faţa locului, de asemenea şi un echipaj al Descarcerării, nu s-a mai putut face nimic pentru Alexandru Miu, care şi-a pierdut viaţa pe loc, prins între fiarele contorsionate ale maşinii. În plus, potrivit oamenilor legii, autoturismul circula cu aproximativ 150 de kilometri pe oră, la locul accidentului nefiind vreo urmă de frânare. Unii dintre vecinii victimei, din cartierul constănţean Poarta 6, susţin că acesta avea mari probleme, părinţii fiindu-i bolnavi, iar el băgat până peste cap în datorii, de pe urma jocurilor de noroc, pe când alţii neagă aceste zvonuri, menţionând că, mai degrabă, avea datorii la cămătari pentru a contribui la operaţia tatălui, bolnav de cancer. În noaptea tragediei, unele persoane au declarat că l-au văzut pe Alexandru Miu ieşind foarte supărat dintr-o casă de pariuri sportive, aceştia susţinând că victima era sunată de diverse persoane în vederea recuperării datoriilor. Însă, Alexandru a trimis mesaje tuturor cunoscuţilor, inclusiv mamei sale, să nu-l mai caute pentru că vor auzi de el mâine dimineaţă (miercuri - n.r). Spusele i s-au confirmat, tragedia ajungând în atenţia oamenilor legii. De asemenea, un cunoscut al băiatului a declarat, pentru Replica de Constanţa, că tatăl acestuia se află în Israel, pentru un transplant, fiind bolnav de cancer. Punând cap la cap declaraţiile martorilor, se conturează varianta ca tânărul să-şi fi dorit moartea. Menţionăm că accidentul rutier s-a produs în noaptea de marţi spre miercurila orele 23.00, sub podul de la Doraly.

L.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369