REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.6° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
11.6° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Tânărul decedat în accidentul de la Tariverde: “Dacă într-o zi viteza mă va omorî, nu plânge pentru că eu am zâmbit!”

Tânărul decedat în accidentul de la Tariverde: “Dacă într-o zi viteza mă va omorî, nu plânge pentru că eu am zâmbit!”

Replica API 23 martie 2015 | 11:57 523

Cei cinci tineri implicaţi în teribilul accident rutier petrecut în seara de duminică, 22 martie, la Tariverde, când un tânăr de 19 ani a murit, o fată este rănită grav, pe când ceilalţi sunt răniţi uşor, fuseseră în Bucureşti pentru a mânca la un cunoscut mall. Imediat după producerea teribilului eveniment, prietenii lui Alexandru Mihai Adămut (tânărul decedat) au început să posteze mesaje sfâşietoare. În plus, pe pagina acestuia, tânărul are ca şi copertă un mesaj incredibil: „Dacă într-o zi viteza mă va omorî, nu plânge pentru că eu am zâmbit!”.

O duminică între prieteni a avut un final teribil. Cinci tineri, respectiv Ilmaz Abdula (şoferul), de 20 de ani, şi pasagerii: Berna Abdula, în vârstă de 19 ani, Alexandru Adămut, de 18 ani, Andrei Dinu şi Laurenţiu Cristu au fost la plimbare prin Bucureşti, după care, din câte se pare, au dat o tură prin Tulcea. La întoarcere spre Constanţa, şoferul s-a angajat în depăşirea unui autoturism, a tras stânga de volan, iar maşina s-a răsturnat pe câmp. Alexandru Mihai Adămut a decedat, chiar dacă medicii s-au chinuit să-l resusciteze mai mult timp, pe când Berna Abdula a ajuns la spital în stare gravă. Ceilalţi sunt răniţi uşor. Însă, teribilul accident rutier a semănat durere! Pe pagina de Facebook a lui Alexandru Mihai sunt zeci de mesaje sfâşietoare. “Încă aştept să îmi spui: Peter am făcut rost de bani, vino cu telefonul. Ne este greu să ştim că nu mai eşti printre noi şi că nu va mai fi la fel fără tine. Sper să fii mai fericit acolo unde eşti şi să ai grija de noi”, “Băiat, te-ai dus mult prea repede, nu meritai aşa soartă. Dumnezeu să te ierte şi să te odihnească în pace. Condoleanţe familiei, nu te vom uita niciodată”. Din câte se pare, tânărul doar ce obţinuse permisul de conducere, însă nu a mai apucat să-l folosească, murind ca şi pasager. “Ce ai făcut Amoled? Ai luat carnetul dar uite că nu mai vii. Dumnezeu să te ierte, suflet bun”. “Chiar acum când erai cel mai fericit că aveai carnet şi vroiai să te plimbi. Îmi aduc aminte când m-ai sunat şi urlai în telefon: Bă, am luat sala! Şi apoi: am luat carnetul! Hai să te scot la o tură. Vei rămâne în inimile noastre şi te vom iubi mereu şi vom avea grijă să nu te dezamăgim. Ştim că o să ai grijă de noi şi că ne vei păzii. Te vom iubi mereu! Dumnezeu să te ierte!”, au scris prietenii lui Alex pe internet, nevenindu-le să creadă că este adevărat. În plus, acesta avea ca şi copertă un mesaj tulburător, ce-i aparţine lui Paul Walker: “Dacă într-o zi viteza mă va omorî, nu plânge pentru că eu am zâmbit”. În plus, toţi cei cinci tineri postaseră un mesaj pe Facebook, duminică, 22 martie, în care era specificat că se află pe A2: “Help me, Lose my mind”, au scris ei. Toţi sunt sau au fost elevi la licee în Constanţa, fiind vorba despre Colegiul Comercial Carol I, de Telecomunicaţii sau Liceul cu Program Sportiv.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614