REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.6° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
12.6° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Tânărul decedat în accidentul rutier de miercuri este din Agigea!

Tânărul decedat în accidentul rutier de miercuri este din Agigea!

Replica API 22 iunie 2018 | 00:00 231

Tânărul decedat în accidentul rutier din data de 19 iunie avea 35 de ani și era din Agigea. Din păcate, impactul dintre autoturismul, la volanul căruia se afla, și autotren a fost frontal și atât de puternic încât nu a mai avut nici o șansă la viață. Mașina, marca Toyota Yaris, s-a făcut praf.

Amintim că polițiștii rutieri și cadrele medicale au fost solicitate să intervină pe DN 38, între Comana și Amzacea, acolo unde a avut loc un accident rutier, miercuri, 20 iunie. Florin B., în vârstă de 35 de ani, din Agigea, a condus un autoturism marca Toyota și, la un moment dat, ar fi pătruns pe contrasens, intrând în coliziune frontală cu un autotren, condus de un bulgar, Georgiev S.D.. Din păcate, mașina s-a făcut praf, iar tânărul din Agigea nu a avut nici o șansă la viață.

Mesajele de condoleanțe au început să curgă pe rețelele de socializare. ”În lumea în care trăim sunt mai multe zile triste decât zile frumoase. Azi e o zi tristă. Azi s-a stins din viață mult prea repede un prieten drag sufletului meu. Am copilărit împreună, mergeam cu furculița la pescuit când eram copii, ne jucam împreună. Ba chiar ascultai Gunsn Roses iar mie nu îmi plăcea rockul și ți-am aruncat casetele pe geam, ironia e că până la urmă au început să îmi placă și mie baladele cântate de Guns. Odată am făcut un chef împreună și ai băut prea mult iar noi te-am închis în casă.

De câte ori am fost la tine, te-am vizitat, ba chiar acum 2 ani am făcut un grătar la tine în curte. Ai fost la mine de curând și mi-ai cerut să vin la tine să facem o baie în mare și să mai depănăm amintiri. Am scris aceste rânduri cu lacrimi în ochi pentru cel care pentru mine a fost un prieten drag pe nume Florin B. La 35 de ani ai plecat prea repede dintre noi. Nu te voi uita niciodată. Dumnezeu să te odihnească și să aibă grijă de sufletul tău!”, este mesajul unui prieten.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Odihneasca_se in pace. Daca nu avea need for speed,facea gratare in continuare,bine ca era singur. Si,Alex,tragediile astea se intampla pe orice drum,atat cat se alearga ca in filme. In realitate,condusul ca in filme,te zdrobeste de ceva dur si te scot pompierii bucati,nu cobori ,te scuturi,si_ti iei alta masina!yaris e masina buna,dar daca iei cinci gropi pe zi,se rupe roata fix cand zbori,si daca_i pe stanga,intri pe contrasens.treziti_va la realitate,altfel adormiti de tot,ca el,si e pacat!
3
0
Din pacate nu exista suferinta mai mare pentru ca prostia nu doare!!!
3
1
Dumnezeu sa-l ierte!Dar nu si pe nenorocitii care ne conduc si in anul 2018 circulam pe niste sosele de dinainte de 89!
5
2
Cata rautate aveti in voi cei care faceti comentarii urate,a fost un suflet ,copilul unor parinti care l-au pierdut acum pe vecie...oare exista suferinta mai mare ca asta? dumnezeu sa-l ierte ,pacat de varsta care o avea....
6
0
alt cipan heeiirup
3
2

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108