REPLICA ONLINE CONSTANTA

6.4° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
6.4° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Tânărul din Cernavodă BEAT şi DROGAT, care a produs accidentul rutier MORTAL, a fost ARESTAT!

Tânărul din Cernavodă BEAT şi DROGAT, care a produs accidentul rutier MORTAL, a fost ARESTAT!

Replica API 17 mai 2018 | 00:00 1605

Trimis în judecată

Trimis în judecată

Constantin Lefter

Constantin Lefter (Costel sau Costi – n.r.) a fost trimis în judecată pentru ucidere din culpă, dosarul fiind înregistrat la Judecătoria Constanţa, pe 18.04.2018. Totodată, pe 25 aprilie, tânărul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, la sesizarea din oficiu a judecătorului de cameră preliminară. Menţionăm că este vorba despre teribilul accident rutier petrecut în Mamaia, în urma căruia o femeie a decedat. Şoferul era băut şi sub influenţa drogurilor.

Amintim că nenorocirea s-a petrecut în staţiunea Mamaia, la trecerea de pietoni din dreptul hotelului Picadilly, pe 20 august 2017, în jurul orei 7.00 dimineaţa. O femeie de 58 de ani, din Năvodari, angajată a hotelului Albatros (cameristă), a murit pe loc, fiind efectiv spulberată de un autoturism, în timp ce traversa carosabilul pe marcajul pietonal. A fost târâtă aproximativ 200 de metri de către un bărbat care conducea cu viteză excesivă un autoturism înmatriculat în judeţul Constanţa.

După ce a lovit femeia, autoturismul a fost proiectat între un stâlp şi un copac aflate pe marginea drumului, şoferul rămănând încarcerat. Este vorba despre Costel Lefter, de 26 de ani, din Cernavodă, care a ajuns la spital în stare critică, în comă, după care starea lui de sănătate s-a îmbunătăţit, fiind detubat şi transferat pe Secţia de Chirurgie. Ulterior, surse din cadrul anchetei au precizat, pentru „Replica”, faptul că în sângele tânărului au fost găsite cam 3 tipuri de droguri, între care şi amfetamine. În plus, el era şi sub influenţa băuturilor alcoolice. Se pare că şi alcoolemia a fost foarte mare. Iar combinaţia celor două, droguri şi alcool, i-ar fi produs o stare de “amorţeală”.

Poliţiştii rutieri au declanşat cercetările, iar la mijlocul lunii martie 2018 dosarul a ajuns la Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanţa, după care, pe 18 aprilie a fost înregistrat la Judecătoria Constanţa. Ulterior, pe 25 aprilie, a fost arestat preventiv. ”Admite sesizarea din oficiu formulată de judecătorul de cameră preliminară în dosarul 9865/212/2018 şi ca atare În baza art. 238 alin. 1 C.proc.pen rap. la art. 223 alin. 2 C.proc.pen. dispune arestarea preventivă a inculpatului Lefter Constantin –(..) pe o durată de 30 de zile, de la data de 25.04.2018 la data de 24.05.2018 inclusiv”, potrivit minutei judecătoreşti. Pe 8 mai a depus o cerere de înlocuire a măsurii preventive, iar pronunţarea a fost amânată pentru 18.05.2018.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Smecher cu parfum de dama.O pizda de bani gata imbracata fake toata.Isi tara gaoaza aia intro duba Volkswagen si spargea banii luati pe ascuns de la tasu.nu i ar fii dat tasu sa cheltuie 10 15 mil pe seara in club niciodata.Cu toti stim ca se fute in cur pt 20 lei tasu.Femei futea doar pe la masaj 150lei numaru.Mancat si cacat bine.Bagat in seama doar de baietii care mai ciupeau un pahar de pe urma lui in rest injurat de 98% din populatia orasului.Un prost a spus ca de invidie este injurat.Ce dracu sa il ia puteai invidia la asta?Asta e ,,smecher,, doar FB.MADE IN CHINA.Multa sperma.
12
0
Felicitari.merita 7 8 ani asta sa ii iasa harfele din cap.Un pisat de bani gata.o sa fie futut la puscarie.
4
0
Nu trebuie violenta , nu !!! Luati cateva mii de " smecherii " dinastia , care-i doare undeva de respectu fata de om pusi sa faca un canal foarte lat pentru irigarii , de-a lungu Dobrogei . Si le-ai calmat aroganta , clar .
22
1
Hei DIICOT!!! Atentie Droguri Mangalia!!!Sa vina Politia BCCO si DIICOT la Mangalia! E jale cati dealeri sunt in Acest oras. Dealerii principali ai Mangaliei: unu zis Verde , fratii Lepadatu Marian si Lepadatu Vio zisi fratii Gibonu Jepat , neamu lu Florin Buruiana Manka , Rufat , Cristi Muia , Florin Ragabeja , Pepino , Vapor , Tamer atat in Mangalia cat si prin Germania , Posmag Alexandru , Symon Mocanu , Adi Grasu , fratii Martonfi Andrei si Martonfi Alex , Copilu ala de pe fb Jonas Niky , tiganii de pe str. Sirenei Albatros si multi altii!!!
7
0
Abia acum a fost trimis in judecata individul asta?
13
1
Viorel a avut bani sa il scoata pe Costy dar nu a vrut , a zis :lasal sa vada cum e poate asa isi invata lectia ,nu mai fiti voi corecti si aruncati cu pietre
5
7
Stiam ca te arde Costy in bulan fraiere coclit dar mai nou o si storci ca pe bombonica.
12
3
Ziar de cacat, care de doua zile pune stirea asta, numai sa comenteze frustratii...sa ne pisam pe ziarul pulii, si pe voi care scrieti articolele pulii, si pe frustrati, multa muie!
5
20
Educatie, buna de la tatal sau boieru!!!
16
2
ce muie de mascul minus beta virgula 2 are?! ce freza handicapata si tricou de boschetar luat din gara de la tarabe
26
2

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614