REPLICA ONLINE CONSTANTA

4.4° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
4.4° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

Tânărul din Cernavodă beat şi drogat, care a produs accidentul rutier mortal din Mamaia, va fi judecat pentru crimă

Tânărul din Cernavodă beat şi drogat, care a produs accidentul rutier mortal din Mamaia, va fi judecat pentru crimă

Replica API 18 septembrie 2018 | 00:14 1789

Tânărul din Cernavodă care a provocat accidental mortal în staţiunea Mamaia, la trecerea de pietoni din dreptul hotelului Picadilly, pe 20 august 2017, va fi judecat pentru crimă. Deși, inițial, Constantin Lefter (Costel sau Costi – n.r.), căci despre el este vorba, a fost trimis în judecată pentru ucidere din culpă, dosarul fiind înregistrat la Judecătoria Constanţa, pe 18.04.2018. Judecătoria Constanța i-a schimbat, pe 14 septembrie a.c., încadrarea juridică, decizia fiind definitivă. ”Schimbă încadrarea juridică din infracţiunea de ucidere din culpă (…) în infracțiunea de omor (…). Declină competenţa de soluţionare a prezentului dosar în favoarea Tribunalului Constanţa, privind pe inculpatul L. C. În baza art. 399 alin. 1 C. proc. pen., menţine măsura arestării preventive a inculpatului L. C. acesta urmând să fie verificată cel mai târziu până la data de 12.11.2018. Definitivă”, se arată în minuta Judecătoriei Constanța.

Amintim că nenorocirea s-a petrecut în staţiunea Mamaia, la trecerea de pietoni din dreptul hotelului Picadilly, pe 20 august 2017, în jurul orei 7.00 dimineaţa. O femeie de 58 de ani, din Năvodari, angajată a hotelului Albatros (cameristă), a murit pe loc, fiind efectiv spulberată de un autoturism, în timp ce traversa carosabilul pe marcajul pietonal. A fost târâtă aproximativ 200 de metri de către un bărbat care conducea cu viteză excesivă un autoturism înmatriculat în judeţul Constanţa. După ce a lovit femeia, autoturismul a fost proiectat între un stâlp şi un copac aflate pe marginea drumului, şoferul rămănând încarcerat. Este vorba despre Costel Lefter, de 26 de ani, din Cernavodă, care a ajuns la spital în stare critică, în comă, după care starea lui de sănătate s-a îmbunătăţit, fiind detubat şi transferat pe Secţia de Chirurgie. Ulterior, surse din cadrul anchetei au precizat, pentru „Replica”, faptul că în sângele tânărului au fost găsite cam 3 tipuri de droguri, între care şi amfetamine. În plus, el era şi sub influenţa băuturilor alcoolice. Se pare că şi alcoolemia a fost foarte mare. Iar combinaţia celor două, droguri şi alcool, i-ar fi produs o stare de “amorţeală”.

M.P.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Lepra asta merita 20 ani.Dupa ce a facut omorul a continuat sa bea sa se drogheze si sa conduca incontinuare.Felicitari organelor competente.Toata lumea a crezut ca este vorba de spaga dar sa dovedit ca legea e lege si pentru gunoaiele astea.
5
0
Leftericaaa te duci la mititica! Unde o sa te mai epilezi tu, unde o sa te mai fardezi!? Sa vezi ce puli o sa-ti iei in fundul ala epilat si cat sloboz o sa-ti iei pe ochii aia pensati si rimelati!
6
0
Necoita esti vai mama ta, bulau te mananca pe tine si curvele tale care au semnat in locul tau
2
1
EU DACA ERAM JUDECOR LUI PUSLAMAUA ASTA II DADEAM BULAU-BECI PE VIATA.CA PREA AVEM IN TARA ASTA MISTOCARI FITOSI SI PLINI DE EI.PENTRU DALDE DE ASTIA AR TREBUI SA SE INTRODUCA TORTURA CUM ERAU TORTURATI DETINUTII POLITICI IN ANII 1947-1954.ASA LE TREBUIE LA DALDE DIN ASTIA.E PLINA TARISOARA ASTA DE FALSI.
4
0
in martie o sa fie acasa o sa vedeti oameni buni
6
0
SILVIA , secretara , casa in ...bloc , cu olteanu ionut , mai tinerelul ei sot si ...copil!
3
0
ca i-a cu suspendare, c-asa e legea la noi.
6
1
Cred ca cea ma panarama din primarie e curva de diana, o oportunista si profitoare, e prima care pleaca dupa ce necoita dispare
7
2
zisa slinoasa primariei - asta e boschetar ca tasu , mi-a tras-o luni in sir pe degeaba pacalindu-ma cu putina ,, iarba ,, 1
4
1
Nu doar puscarie..munca in mina de sare!!!
9
0
Ooo,stai cuminte "emic boc poc" cu 2 luni ale tale! Tocmai de asta s-a schimbat incadrarea, pentru ca este pericol public. Maxima pentru omor este 20 ani,asa ca....stai linistit, ca o sa ia destul.
16
1
Va primi 2 luni cu suspendare ca nu e pericol public
7
10
gelos faruc asta ... iam belitnevastain stil brutal
7
1
drogurile luate de la claudiu montana sau intalnit si siau pudrat nasu amandoi te duci la parnaee cum se duc si ciorile de la palazu ca tot eu iam dat pe binga druga te duci dupa ei la cate am vazut cat mergeam la tine la bar stiu tot nu mai scapi crezi k kalu te mai scapa sau vira
13
2
Pentru drogomani pedepsele sa fie duble.
30
2
Puscarie!Este un criminal si trebuie tratat ca atare.
30
2
Sper sa -si ia 20 de ani! Drogatu' draq...
29
1
Fie-i vaselina grafitata cat mai multi ani!
23
3
Pe tasu cand il ia? A facut acelasi lucru !!!!!
23
2
Pedepse mai aspre pentru drigatii de la volan vrem!
31
1
Exact drogati multi la volan noaptea si ziua si spagi la permise
29
0
Constanta este plina , de aroganti dinastia . De fapt , este rai-ul lor Constanta . Din pacate , multor fete , le scade glicemia , dupa specii dinastea .
35
0
Inchisoare 15 ani! A luat o viata ingamfatul acesta plin de el, in timp ce el era rupt, drogangiu nemernic, nu merita clementa, la penitenciar cu el!
37
2
Cu cat pedepsele vor fi foarte aspre asa va scadea si infractionalitatea la puscarie si asa va fac astia puscarii oricum romanii sunt niste puscariasi prin adn natie de kkt
42
4

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920