REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
13.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Tânărul din Cernavodă care a produs accidentul rutier MORTAL a fost ARESTAT!

Tânărul din Cernavodă care a produs accidentul rutier MORTAL a fost ARESTAT!

Replica API 16 mai 2018 | 00:02 1625

Trimis în judecată

Trimis în judecată

Constantin Lefter (Costel – n.r.) a fost trimis în judecată pentru ucidere din culpă, dosarul fiind înregistrat la Judecătoria Constanța, pe 18.04.2018. Totodată, pe 25 aprilie, tânărul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, la sesizarea din oficiu a judecătorului de cameră preliminară. Menționăm că este vorba despre teribilul accident rutier petrecut în Mamaia, în urma căruia o femeie a decedat. Șoferul era băut și sub influența drogurilor.

Amintim că nenorocirea s-a petrecut în stațiunea Mamaia, la trecerea de pietoni din dreptul hotelului Picadilly, pe 20 august 2017, în jurul orei 7.00 dimineața. O femeie de 58 de ani, din Năvodari, angajată a hotelului Albatros (cameristă), a murit pe loc, fiind efectiv spulberată de un autoturism, în timp ce traversa carosabilul pe marcajul pietonal. A fost târâtă aproximativ 200 de metri de către un bărbat care conducea cu viteză excesivă un autoturism înmatriculat în județul Constanța. După ce a lovit femeia, autoturismul a fost proiectat între un stâlp și un copac aflate pe marginea drumului, șoferul rămănând încarcerat. Este vorba despre Costel Lefter, de 26 de ani, din Cernavodă, care a ajuns la spital în stare critică, în comă, după care starea lui de sănătate s-a îmbunătățit, fiind detubat și transferat pe Secția de Chirurgie. Ulterior, surse din cadrul anchetei au precizat, pentru ”Replica”, faptul că în sângele tânărului au fost găsite cam 3 tipuri de droguri, între care și amfetamine. În plus, el era și sub influența băuturilor alcoolice. Se pare că și alcoolemia a fost foarte mare. Iar combinația celor două, droguri și alcool, i-ar fi produs o stare de ”amorțeală”. Polițiștii rutieri au declanșat cercetările, iar la mijlocul lunii martie 2018 dosarul a ajuns la Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanța, după care, pe 18 aprilie a fost înregistrat la Judecătoria Constanța. Ulterior, pe 25 aprilie, a fost arestat preventiv. ”Admite sesizarea din oficiu formulată de judecătorul de cameră preliminară în dosarul 9865/212/2018 şi ca atare În baza art. 238 alin. 1 C.proc.pen rap. la art. 223 alin. 2 C.proc.pen. dispune arestarea preventivă a inculpatului Lefter Constantin –(..) pe o durată de 30 de zile, de la data de 25.04.2018 la data de 24.05.2018 inclusiv”, potrivit minutei judecătorești. Pe 8 mai a depus o cerere de înlocuire a măsurii preventive, iar pronunțarea a fost amânată pentru 18.05.2018.

L.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Scarbele orasului cernavoda.Bulangiul asta si cu tasu.Niste mizerii 2 oameni de cacat cu noroc de bani hotul batran.tot orasul se bucura pentru ca omenirea nu mai agreaza scursuri de genul. Astia nu produc decat haos omoara oameni nevinovati.frustrati urati prosti isi arata valoarea si se dau mari prin consum de alcool si droguri.macar sa fie legea lege si 3 ani sa faca.nu il luati de ochii lumii si dupa cateva luni acasa.NU FITI CORUPTI.
9
1
Hei DIICOT!!! Atentie Droguri Mangalia!!!Sa vina Politia BCCO si DIICOT la Mangalia! E jale cati dealeri sunt in Acest oras. Dealerii principali ai Mangaliei: unu zis Verde , fratii Lepadatu Marian si Lepadatu Vio zisi fratii Gibonu Jepat , neamu lu Florin Buruiana Manka , Rufat , Cristi Muia , Florin Ragabeja , Pepino , Vapor , Tamer atat in Mangalia cat si prin Germania , Posmag Alexandru , Symon Mocanu , Adi Grasu , fratii Martonfi Andrei si Martonfi Alex , Copilu ala de pe fb Jonas Niky , tiganii de pe str. Sirenei Albatros si multi altii!!!
2
0
Daca tot dorim schimbari ample in legile justitiei trebuie sa reintroducem si pedeapsa cu moartea!
7
3
E baiatul lui Viorel Lefter care are pensiunea aia de la piciorul podului lui Saligny?
6
0
O sa se duca 7 luni la puscarie si dupa vine acasa si gata ,asta e legea in tara asta
12
0
Produce accidentul in August 2017 si il aresteaza de ochii lumi si de presiunea comentariilor de la acest cotidian dupa 8 luni de zile. Nici la acesta nu ne precizati gradul de alcoolemie acesta fiind la secret.Lefter Maxim Viorel tatal inculpatului si el a omorat o persoana pe trecerea de pietoni si este bine mersi liber.Asa ca toate sunt scenete ca la teatru tv.
19
0
simplu...10 ani puscarie si permis conducere suspendat definitiv.
22
2
un animal de om ca si tasu zis ,,boieru ,,
27
0

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218