REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
11.4° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Tânărul găsit DECAPITAT în Constanța era militar!

Tânărul găsit DECAPITAT în Constanța era militar!

Replica API 6 iunie 2018 | 00:32 1303

Tânărul găsit decapitat în zona Km 4 - 5 din municipiul Constanța a fost identificat. Acesta se numea George P., în vârstă de 28 de ani, din Ciocârlia. Avea un copil în vârstă de circa 6 ani, era divorțat și lucra ca militar la Unitatea de Logistică din Murfatlar.

Se pare că în ultima perioadă era cam apatic, motiv pentru care persoanele din anturajul său cred că este posibil să fi fost în depresie. Cert este că tânărul a decis să-și încheie socotelile cu viața, lucru care va fi stabilit cu certitudine la finele anchetei. Astfel, la data de 5 iunie, niște persoane l-ar fi văzut pe strada Theodor Speranția din zona Km 4 - 5 a municipiului Constanța, iar în momentul în care trenul s-a apropiat, acesta s-a așezat pe burtă, cu gâtul pe linia de cale ferată. Bărbatul a murit pe loc, decapitat. Cadrele medicale nu au mai putut decât să-i constate decesul. Locuitorii din Ciocârlia au rămas muți de durere la aflarea veștii, ei precizând că era un tânăr respectuos, dar că în ultima perioadă nu era în apele lui. Și pe rețelele de socializare au început să curgă mesajele: ”Rămas bun prieten drag. Sper că de acolo de sus să îmi fii în continuare alături și să îmi arăți mereu calea cea bună! Nu pot să cred că acea persoană care îmi spunea mereu că viața este frumoasă și trebuie trăită a ales să facă un pas greșit! Nu pot să cred că singura persoană la care mereu când apelăm și nu mă refuza, astăzi nu mai este! Dumnezeu să te ierte suflet bun!”, a scris Oana. Tot ea a adăugat: ” Încă nu îmi vine sa cred ceea ce s-a întâmplat. Încă sper sa fie o știre falsă și să nu fie adevărat! Îmi pare așa de rău să aud aceasta veste, erai una și printre singurele persoane la care mereu când apelam îmi erai alături și mă ajuta. Tu care îmi spuneai ca să nu mă gândesc negativ, tot tu ai ales această cale, de ce..., nu îmi pot explica asta”. Din păcate, cazul tânărului militar nu este singular. Spre exemplu, la finele lunii mai anul curent, un altul s-a împușcat în cap. Nefericitul eveniment s-a petrecut în timpul executării serviciului de pază la U.M. 02052 Mamaia Sat. Caporalul Ionel P., din Năvodari, s-a împușcat cu arma din dotare. Personalul unităţii a anunțat imediat serviciul unic de urgență 112, iar echipajul medical a fost chemat la fața locului, însă nu s-a mai putut face nimic, în afară de constatarea decesului militarului.

L.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Trebuia sa intre in parlament inarmat, dupa sa isi dea glont in cap, dupa ce i-a cu el 100 de porci minim
1
0
Armata si Politia numai criminali,sinucigasi si batausi
4
6
Pisamas pe el de sinucigas
3
12
Mereu doar judecam astia suntem noi oameni ,ce va intereseaza pe voi , ce stiti voi ce era in sufletul lui nimeni nu are dreptul sa judece fiecare sa isi vada lungul nasului pacat de fetita lui care a ramas acum fara tata da ce sa stiti voi doar armata si ca a fost un prost vai de capul nostru in ce tara traim ne mancam dracu unu pe altul daca era cineva apropiat voua atunci ce mai ziceati aaa il mai faceati prost ...eu cred ca nu asa ca hai sa ne vedem fiecare de pleava din ochii fiecaruia doar sa comentam stim
12
2
de plictiseala nu de altceva se impusca acesti apevisti,de plictiseala, nu fac nimic
5
7
Alt prost care s-a omorat pt. o curva ! DUMNEZEU SA-L ODIHNEASCA !
2
5
Dumnezeu sa-l odihneasca . Sa ne fereasca Dumnezeu de situatii in care depresia ne poate arunca . Il cunosteam , era client de al meu , baiat cu bun simnt dar viata este parsiva . Cand crezi ca esti sus , te arunca de nu te vezi .
7
2
Unde se termina prostia, incepe armata si unde se termina armata, incepe politia.
6
8
Unde nu i cap .. vai de picioare . Bine ca sunteti voi in stare sa legati 2 cuvinte si alea abia ,abia .
3
2
Futacule, nu vrei sa sugi p..a la toata armata si dupa aia s-o chemi si pe ma-ta, sa o ia si ea la muie??
4
6
Dumnezeu sa-l ierte si sa-l odihneasca! .. in primul rand. Altfel .. frecventa sinuciderilor in armata nu o depaseste pe cea din societatea romaneasca, asta din studii de specialitate. Faceti comentarii negative fara sa cunoasteti cauzele sinuciderii. La intrebarile din testele psihologice subiectii evita raspunsurile adevarate atunci cand simt ca pot fi catalogati in sens negativ. Armata ca institutie ofera mai mult decat cere iar cine poate mai mult e liber in ziua de azi sa-si aleaga drumul in viata. Va doresc numai ganduri bune!
22
2
Mihai cand te sinucizi si tu sa dam in nevasta-ta ca in bombardiere. Cur mare mai are tolomaca. Prostule
5
14
Sa fa fut in gura de civili prosti voi nu sunte ti in stare de de o zi de armata sa faceti
15
9
toti prostii si retarzii sunt in armata si in politie, nu mai zic de jandarmerie...grasi umflati cu cacat.
8
22
Varza, praf sunteti voi civili bagami-as pula in nevestele vostre de zdrente ce sunteti
9
16
Armata, militia varza.Faceti lunar testul psihologic si tot,se,vor impusca sau sinucide.
11
17
Armata romana e praf si se dau salarii.imense pt doua vapoare trei elicoptere si un avion
15
22
Mare pacat,un baiat asa tanar.
21
3
Si ce era asa tare ca era militar? Vai de armata romana
9
25

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102