REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.4° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
10.4° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Tânărul PRINS drogat la volan este fiul unui director de școală din Constanța! A fost ARESTAT!

Tânărul PRINS drogat la volan este fiul unui director de școală din Constanța! A fost ARESTAT!

Replica API 26 octombrie 2017 | 01:47 1079

Este navigator

Este navigator

Tânărul care a pus pe jar autoritățile din Constanța în cursul zilei de marți, 24 octombrie, întrucât a condus drogat, este fiul unui director de școală din Constanța. Tânărul în vârstă de 23 de ani este navigator și, potrivit unor cunoștințe ale sale, doar ce se întorsese din voiaj de câteva zile. Tot aceleași surse au spus că este foarte probabil ca drogurile găsite în mașina să fie din categoria ”crack”.

Amintim că totul a pornit de la un apel telefonic la 112, efectuat în dimineața de marți, 24 octombrie, o persoană precizând că un tânăr este căzut pe trotuar, în zona străzii Nehoiului din municipiul Constanța. Cadrele medicale au ajuns imediat la fața locului, însă tânărul, care ar avea 23 ani și ar fi din Năvodari (Lucian C.), s-a ridicat și, foarte nervos, s-a urcat la volanul unei mașini marca Audi, și a demarat în trombă. Asistenta medicală a anunțat în dispecerat ce s-a petrecut, solicitând ajutorul Poliției. După numai 10 minute, tânărul ieșea cu mașina în décor, pe I.C. Brătianu, la ieșire din Constanța, înspre Valu lui Traian. În urma cercetării la fața locului au fost identificate o pungă cu fragmente vegetale de culoare verde-maro, o țigară neinscripționată și un pistol cu gaze. Acesta are permisul de conducere suspendat. Pe internet au apărut imagini în care se poate observa cum individul conducea haotic pe I.C. Brătianu, apoi a pătruns pe contrasens și a părăsit partea carosabilă. De asemenea, se poate observa cum ceilalți participanți la trafic l-au evitat, fiind de mai multe ori la un pas de a produce accidente rutiere. Acum, iată că au ieșit la iveală și alte detalii, precum că este fiul directorului adjunct al Școlii nr. 16 din Constanța. Tânărul a fost reținut pentru 24 de ore și apoi arestat preventiv pentru 30 de zile.

L.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
In alt articol se scrie ca mama e director adjunct la Sc.12,aici la 16.Chiar nu va informati,iar noi vrem informatii de la voi?...
0
0
Iti doresc sa cresti si tu un copil asa cum a crescut acest parinte cu sacrificii dovada ca este navigator , si apoi sa vezi ce inseamna sa treci prin suferintele acestui parinte !
4
2
si politatii
4
0
Pacat ca nu l-a intalnit pe bogdan lazar fost agent circulatie actual sofer care se ocupa doar cu plangeri la ipj ca trageau amandoi ceva ps nas si iesea bine
4
1
Mama lui mi-a fost profesoara o profesoara de nota 1000 il cunosc si pe el nu ar face asa ceva eu cred ca ar fi fost drogat pus ceva in bautura si puse droguri prin masina ca o inscenare
4
1
Ce dascal. Ce educatie sa dea la copii daca al lui.......
2
13
Costel lefter a omorat o femeie in aceleasi conditii, beat si drogat, si e liber bine mersi, isi face ziua in Bamboo Bucuresti. Pe asta care n-a omorat pe nimeni de ce l-or fi arestat?
7
2
Nu mai dati si numele,ca este foarte urat.Parintii ni au nici o vina,dar ce sa faci tot copilul lui este.
20
3
Nu inteleg ce vreti sa scoateti in evidenta ? Credeti ca acelui parinte fiind el chiar si director de scoala ii este usor sa vada ce face copilul lui ? Cred ca ii vine sa intre doi metri sub pamint de rusine si de durere si sint sigura ca la educat . Dar in vremurile de azi e vai de parintii care nu asculta de copii ! Am vrut democratie avem democratie !
28
4

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614