REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.2° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
18.2° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Taner Reşit, găsit nevinovat în dosarul intentat de Sărăcilă

Taner Reşit, găsit nevinovat în dosarul intentat de Sărăcilă

Replica API 3 februarie 2018 | 13:07 718

Taner Raşit

Primarul comunei Tuzla, Reşit Taner, poate răsufla uşurat: Curtea de Apel Constanţa l-a găsit nevinovat în dosarul instrumentat de procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie-Constanţa, potrivit căruia l-ar fi ameninţat pe fiul fostului viceprimar din aceeaşi localitate, în vederea recuperării unei datorii.

În 2015, Taner Raşit şi Radu Ştefan, un apropiat al său, au fost trimişi în judecată în urma denunţului lui Dorin Sărăcilă, potrivit căruia cei doi „au exercitat asupra administratorului unei societăţi comerciale, pentru a obţine de la acesta 48.000 de euro, acte de constrângere constând în ameninţări cu fapte păgubitoare, respectiv alungarea clienţilor, împiedicarea accesului în spaţiul comercial şi a utilizării lui prin schimbarea încuietorilor şi sechestrarea bunurilor aparţinând firmei respective”, potrivit DNA.

Mai exact, este vorba despre o clădire din Tuzla, situată pe DN39, al cărei proprietar este Reşit Taner. Acesta administrează spaţiile comerciale de la parter, etajul fiind vândut anterior. Dorin Sărăcilă este una dintre persoanele care ar fi cumpărat o parte din etaj . Acesta a deschis o sală de fitness, Total Fitness Gym. Numai că Sărăcilă ar fi avut ceva probleme financiare şi nu a reuşit să-şi achite obligaţiile rezultate în urma tranzacţiei. Astfel, potrivit procurorilor DNA, în perioada 16.08.2015 - 08.09.2015, Taner Reşit şi Radu Ştefan ar fi recurs la ameninţări.

Taner Raşit – găsit nevinovat, Dorin Sărăcilă – bun de plată

Numai că în instanţă, lucrurile s-au cam schimbat. După o cercetare judecătorească şi o primă condamnare cu suspendare la Tribunal, Curtea de Apel Constanţa a decis să-l achite pe Taner Raşit, căruia i-a admis apelul formulat împotriva sentinţei Tribunalului. Totodată, a fost înlăturată şi obligarea acestuia de a achita suma de 2.500 lei, reprezentând cheltuielile judiciare, care rămân în sarcina părţii vătămate din dosar, Dorin Sărăcilă. În schimb, Radu Ştefan, a primit o condamnare de 2 ani de închisoare, cu suspendare. Decizia este definitivă.

Daniel ALBU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Va iubesc prieteni
0
0
Multi care posteaza comentarii , ii cam bate gramatica cu 3 0 , sunt unii care stiu ei tot cate datorii are omul ,ce credite si tot asa !! comentati si va ofticati ptr unele persoane care nu dau 2 bani pe voi in detrimentul altora!! a scapat a scapat bravo lui, vom afla daca a fost ceva putred la mijloc ,deocamdata are castig de cauza !!
2
1
Totul a costat 250 000 euro.De unde.nu cumva din milionul de la Lidl ???
1
0
Mai ala care te semnezi "saracila"?! Esti atacant ma ca tu stai la 6 dimineata in statie la autobuz sa pleci la munca si Doru la ora aia vine de la sprituri ma? Daca nu esti capabil stai in mortii tai paznic la altii,sclavule! Din cate stiu alde Saracila stau in soare pe camp si trudesc din greu sa aiba un trai decent ma rahat jegos care nu ai facut nimic in viata ta! Tu ce lasi in urma ta ma in afara de cativa plozi facuti de foame futu-ti mortii matii de putregai!!! Huuaa bubosule!
4
0
Micule nu mai facem allegeri ?? Nai nimic in cap cred.ca vili gaindeste mait ca tine
1
1
va fut in gura
1
1
Dorule, ce credeai ma ? ca mai esti pe vremea lu tactu sa luati ce vrea pula voastra degeaba? nu va ajunge ma cat ati furat ? vrei ceva plateste!!! daca nu ai bani, dute la munca.Dar nu ai de unde sa sti tu asa ceva. Puscariasule la puscarie iti este locul cu tactu cu tot.
5
2
Va ciuruit fraerilor asta e sa fi primar sa va faca acum si pa voi cum neati facut voi vati batut foc de tuzla O
4
4
un nohai imputit, taner asta!
4
8
TANER A DAT BANI GREI CA SA SCAPE DAR TINETI CONT SARACILA NUL IARTA ASA USOR O SA VEDETI CE VA ESI DE AICI ANCOLO PE RATOI LA DAT AFARA CA SA POATA SA FURE BANI DIN PRIMARIE SA PLATEASCA AVOCATI SA SCAPE DE PUSCARIE VOR URMA DOSARE FOARTE GRELE PENTRU TANER SI BANU PE CURAND
9
10
a scapat dand bani grei ca doar este primar,strazile figureaza asfaltate iar ele sunt la nivel de pamant nici macar la stadiu de piatra,traim mai rau ca-n eviu mediu.Turcu si-a dat toare datoriile ,creditele in doi ani cand este primar ! Oare DNA ce face ?
11
9
taner cu frati radu remus si hamlet niste excroci au rupt masinile furate si creditele cu acte false !!!!!!!!!!!!!!! cum de au scapat ??nu ia nimeni dosarele din spate ??
8
7

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102