REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.2° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
16.2° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Tania Mallet a murit! Celebra Bond Girl avea 77 de ani

Tania Mallet a murit! Celebra Bond Girl avea 77 de ani

Replica API 2 aprilie 2019 | 00:00 489

Tania Mallet

Doliu în lumea filmului! Celebra actriță și manechin Tania Mallet a murit la vârsta de 77 de ani. A fost cunoscută ai ales pentru interpretarea personajului Tilly Masterson în „Goldfinger”, unde a jucat alături de Sean Connery. Tania era una dintre cele mai cunoscute Bond Girls.

Vestea morții Taniei Mallet a fost confirmată pe pagina oficială de Twitter James Bond, alături de un mesaj de condoleanțe: „Ne pare foarte rău să auzim că Tania Mallet, care a jucat-o pe Tilly Masterson în Goldfinger, a murit. Gândurile noastre se îndreaptă către familia și prietenii ei, în această perioadă dificilă”.

Tania Mallet este verișoară primară cu legendara actriță britanică Helen Mirren, care recent a declarat că rolul ei de vis ar fi un personaj negativ în seria James Bond.

Tania Mallet s-a născut în Blackpool, Lancashire, dintr-un tată britanic, Henry, și o mamă rusoaică, Olga Mironff. Mama ei și tatăl celebrei Hellen Mirren erau frați.

Tania Mallet a început să lucreze ca model în 1957, la vârsta fragedă de 16 ani, după ce a urmat cursurile școlii de modelling Lucy Clayton Rapid, ea a devenit unul dintre cele mai cunoscute modele din anii '50-'60. Rolul care a făcut-o celebră a fost Tilly Masterson din Goldfinger, în 1964. După acest rol, Tania Mallet s-a decis să se întoarcă în lumea „mult mai confortabilă” a modellingului. Deși filmul s-a bucurat de un real succes, acesta avea să fie singurul său rol.

Tania Mallet nu și-a dorit să fie actriță

„Filmul a fost o experiență interesantă, dar mă simt mult mai confortabil într-un studio micuț, unde suntem doar eu, fotograful și asistentul său. Restricțiile pe care le aveam pe durata filmărilor au fost oribile. Nu mă imaginez trăind așa. De exemplu, nu am avut voie să călăresc, pentru că m-aș putea accidenta și nu am avut voie să călătoresc în străinătate”, a declarat în urmă cu mulți ani Tania Mallet, potrivit Daily Mail.

Tania Mallet a obținut rolul din Goldinger după ce producătorul Cubby Broccoli i-a văzut poza pe niște stânci. A fost chemată la casting în 1957 pentru „From Russia With Love”, însă rolul a fost câștigat de frumusețea italiană Daniela Bianchi.

click.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218