REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.4° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
13.4° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Tărâmul dintre viaţă şi moarte sau ultima plimbare a unui bărbat care a fost spulberat pe trecerea de pietoni, pe Lăpuşneanu

Tărâmul dintre viaţă şi moarte sau ultima plimbare a unui bărbat care a fost spulberat pe trecerea de pietoni, pe Lăpuşneanu

Replica API 20 septembrie 2014 | 17:19 214

„A plecat atât de vesel, neştiind că merge în braţele morţii”

„A plecat atât de vesel, neştiind că merge în braţele morţii”

Uneori, viaţa chiar bate filmul! Totodată, aici se confirmă şi zicala: nu aduce anul ce aduce ceasul. Este şi cazul unui bărbat de 59 de ani, George Stoica, care se întâlnise cu nişte prieteni, a stat la taifas pe băncuţele din faţa parcului Tăbăcărie, după care a plecat spre casă, vesel, traversând prin loc permis. De o singură clipă a fost nevoie ca o maşină să-l spulbere efectiv, acum bărbatul fiind în stare gravă, în comă, la spital.

O martoră la eveniment a descris evenimentul pe Facebook, dar a tras şi o învăţătură: „Vă spun şi vouă ce am învăţat eu astăzi: bucuraţi- vă de fiecare zi , cu bune, cu rele, pentru că fac parte din viaţă şi viaţa e aşa de scurtă!”. În plus, vecinii lui George au spus că mama lui nici măcar nu ştie despre nefericitul eveniment. „Îl ştim, e vecin cu noi aici. Tatăl lui a murit anul trecut şi locuieşte doar cu maică-sa, care are peste 80 de ani şi e bolnavă. Ea nici nu ştie ce s-a întâmplat, că a fost un accident”, au declarat locatarii blocului T1 de pe bulevardul Alexandru Lăpuşneanu. Potrivit poliţiştilor rutieri, totul s-a petrecut în data de 18.09.2014, în jurul orelor 19.47, când Teodor C., de 26 ani, a condus autoturismul marca Volkswagen pe bulevardul Alexandru Lăpuşneanu, pe banda 3, dinspre Aurel Vlaicu spre strada Soveja şi, ajungând la marcajul pietonal situat în zona de Cafenelei Filicori, a surprins şi accidentat grav (stare comatoasă) pe George Stoica, de 59 ani, care s-a angajat în traversarea străzii pe marcajul pietonal din partea stângă a conducătorului auto. Poliţiştii au deschis o anchetă. Însă, martorii au rămas îngroziţi, dar au şi învăţat multe din acest nefericit eveniment, respectiv să se bucure de viaţă. De ce? Pentru că e atât de scurtă! „Mă gândeam la ale mele, la lucruri care, în urmă cu câteva ore mi se păreau cel puţin importante. În drumul meu, pe una din bănci, 3 cavaleri tomnatici, veseli nevoie mare îşi spuneau la revedere. În paşi de dans şi râzând cu poftă unul din ei a trecut pe lângă mine şi s-a angajat să traverseze strada. Câteva secunde mai târziu am auzit o buşitură. Întorc capul din instinct şi îl văd pe om în aer şi apoi cum zace fără vlagă pe asfalt la 2-3 metri de trecerea de pietoni. Din maşină (una de lux) coboară un el, în timpul acesta unii sunau la ambulanţă, alţii se duc să vadă dacă pot da o mână de ajutor sau pur şi simplu privesc. Dar se pune problema vitezei cu care circula? 50 nu avea sigur, dacă avea nu îl arunca 2-3 metri în aer cât de şmecheră o avea el maşina. Dar ce mai conteaza acum detaliile astea? Poate doar pentru oamenii legii. Mie mi-a rămas zâmbetul lui întipărit clar în faţa ochilor. Doamne, a plecat aşa de vesel de pe bancă, fără să ştie că merge în braţele morţii. Şi când mă gândesc câte griji aveam eu în urmă cu câteva ore... Vă spun şi vouă ce am învăţat eu astăzi: bucuraţi-vă de fiecare zi, cu bune, cu rele, pentru că fac parte din viaţă şi viaţa e aşa de scurtă!”, a scris o tânără mămică pe Facebook, martoră la eveniment.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614