REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.3° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
16.3° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

"Ţărăniştii" au colorat sfârşitul de week-end: scandal colosal între "fraţi"

"Ţărăniştii" au colorat sfârşitul de week-end: scandal colosal între "fraţi"

Replica API 23 martie 2014 | 00:00 87

Incredibil, dar adevărat

Incredibil, dar adevărat

Sfârşitul de săptămână a venit la Constanţa cu amprenta "ţărănistă", care s-a încăpăţânat să se afirme printr-un scandal, deja de proporţii, dar ajuns la un rang greu de egalat pentru oricare alt partid din România.

Greu, foarte greu a fost să alegem un titlu pentru dezvăluirile din cadrul acestor evenimente, pentru că au fost atât de multe "nebunii pe minutul pătrat", încât coditianul Replica de Constanţa ar fi avut, doar de pe urma celor două evenimente ale PNŢCD "ăia" şi PNŢCD "ăilalţi", material pentru rubrica "figurantul zilei" pentru următorul an! Nici nu ştim cu ce să începem, dar ne străduim să "o luăm" cronologic. Seria de desene animate a început sâmbătă, la ora 13:00, la Teatrul de Stat, din Constanţa. În prezenţa fostului deputat Maria Stavrositu, fost membru PDL, PP-DD, IRL, nici nu mai ştim câţi P, acum PNŢCD, de fapt "şefă" la "ţărănişti", s-a lăfăit în prezenţa a aproximativ 100 de persoane cu preşedintele PNŢCD "ăia", Aurelian Pavelescu şi... ţineţi-vă bine: Sebastian Bodu! Europarlamentarul Bodu, care susţinea că va candida ca independent, pentru că sufletul lui, aşa cum susţinea pentru Replica, este "pedist", s-a răzgândit când a aflat oferta ălora de au nevoie de personalităţi, la loc comanda. Astfel, PNŢCD, aripa Pavelescu, se prezintă la europarlamentare astfel: Pavelescu, locul 1 pe listă; Bodu, locul 2 şi... pe cine mai miră? Maria, cunoscută în popor ca Magda, Stavrositu, s-a procopsit cu locul 3. Motiv numai bun pentru PNŢCD "ăilalţi" să se strice de râs şi, evident, la rândul lor, să se facă de râs.

Circoteca "ţărănistă" a atins sâmbătă noi culmi, pentru că la jumătate de oră de la deschiderea festivităţii Magdei, PNŢCD "ăilalţi" şi-au intrat în roluri şi nu aşa, oricum, ci cu "minutatul" dr. Corneliu Neagoe, care, apreciat în partidul său, a ţinut neapărat să le spună colegilor că nu va vota cu PNŢCD la alegeri nici bătut, intrând astfel în conflict cu mai bătăiosul prim-vicepreşedinte, Eugen Moiescu. Încercăm să redăm în detaliu circoteca Biroului Naţional Executiv Judeţean şi Magnific de lângă Spălătoria Auto de pe str. Brătianu:

Neagoe: Dacă nu e vorba de un nume... cum e doamna Mociorniţă...

Moiescu: Nu e vorba de nume! E vorba de cine iese la bătaie! Cine iese pe media! Eu sunt pe primul loc, pentru că vreau să ies la luptă.

Neagoe: Nu ies la luptă cu dumneavoastră! Eu nu votez PNŢCD, eu votez PNL!

Moiescu: Eu vă susţin să mergeţi la televiziuni, la Bucureşti. Noi trebuie să stabilim pe cineva.

Neagoe: Nu vreau!

Scandalul acestor cuceritori de anvergură a fost întrerupt de preşedintele pe judeţ al PNŢCD, Tudorel Chesoi, stupefiat că aceste discuţii aveau loc chiar în prezenţa presei: "Nu discutăm chestiuni de bucătărie internă! Vorbim frumos la presă, zicem că totul e bine. Deocamdată, trebuie să facem această conferinţă de presă. Trebuie să vorbim lucruri importante, cu caracter important al alegerilor şi după aceea discutăm noi", acompaniat ulterior de colegi: "Da, aşa e, ne certăm dup-aia, acum trebuie să dăm mesaj pentru media"!

Marius Florian VASILE

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218