REPLICA ONLINE CONSTANTA

7.6° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
7.6° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Târgul „Constanța cu Flori” îmbracă Parcul din Faţa Teatrului Naţional de Operă şi Balet 'Oleg Danovski' în culori vii!

Târgul „Constanța cu Flori” îmbracă Parcul din Faţa Teatrului Naţional de Operă şi Balet 'Oleg Danovski' în culori vii!

Replica API 24 septembrie 2019 | 11:22 425

Simfonia florilor îi va încânta pe constănțeni, la sfârșitul acestei săptămâni, la cel mai colorat târg din municipiu. Parcul din fața Teatrului Național de Operă și Balet „Oleg Danovski” va fi îmbrăcat în flori viu colorate, la Târgul „Constanța cu Flori”.

Timp de patru zile, în perioada 26 septembrie - 29 septembrie, în intervalul orar 11:00 – 19:00, vor fi aduşi laolaltă producători de flori din județ, producători de ghivece din ceramică, beton, fier și lemn, firme de amenajări peisagistice, firme care comercializează produse de îngrijire pentru flori și produse fito-sanitare.

Printre miile de flori care vor îi încânta pe constănțeni cu miresmele și culorile lor, pe platoul din fața teatrului se numără crizantemele, mușcatele curgătoare, mușcatele zonale, clopoțeii, begoniile, ciclamele sau florile de piatră.Totodată, cei prezenți la târg vor putea să cumpere produse apicole, dar și plante medicinale.

Producătorii alături de reprezentanți ai Regiei Naționale a Pădurilor – ROMSILVA – Direcția Silvică Constanța vor da sfaturi prețioase celor care doresc să cunoască tainele îngrijirii florilor.

Târgul „Constanța cu flori” este organizat de Regia Autonomă „Exploatarea Domeniului Public și Privat” în parteneriat cu Primăria Municipiului Constanța.

Intrarea la eveniment este liberă.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Animalul asta de primar nu a fost in stare sa se ocupe de spatiile verzi si de parcuri, dar ne vinde flori! Eventual sa le platim si sa le plantam tot noi! El se ocupa de plantat stalpi. Spirit civic, nu?
0
0
a inceput tunurile golanuldin Beidaud cu freza de ginere mort... de ce nu se spune cat a platit primaria din banii prostilor acestui oras de rahat care-si platesc taxele si impozitele...?!?
1
0
nu cumva sa le udati ca se strica . . . . .afacerea
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614