REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.9° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
11.9° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

TÂRGUL FLORIILOR la Ovidiu - VIDEO!

TÂRGUL FLORIILOR la Ovidiu - VIDEO!

Replica API 31 martie 2018 | 01:25 606

Târgul de Florii la Ovidiu tinde să devină o tradiție. Este al doilea an când se organizează acest târg, primarul George Scupra declarând, într-o conferință de presă, că locuitorii județului și nu numai vor avea ocazia să cumpere produse tradiționale, miei pentru Paște, vinuri, miere, chiar și flori.

Târgul are loc în perioada 31 martie - 1 aprilie, pe platoul Centrului Cultural "Elena Roizen" din Ovidiu.

Ca noutate, la târg sunt prezenți și producători din alte localități din Dobrogea, ca de exemplu Vişina.

Târgul este organizat de Primăria Ovidiu, în parteneriat cu Cluster-ul Inomar, Asociaţia Poaiana lui Ovidiu şi Asociaţia Ţăranii Dobrogeni.

VIDEO de la prima zi de târg:

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
La asta se reduce Scupra practic jumatate de mandat. Daca ar fi avut de ales locuitorii ce ar fi ales de fapt? O groaza de evenimente de cacat si bani dati la toate publicatiile sa tarmbitati cat puteti ca tare il mai iubiti pe poet sau ar fi ales sa faceti orasul mai curat , sa astupati din zecile de gropi ? Ar fi ales poate sa nu mai locuiasca in noroi sa isi duca la scoala copii in cizme de cauciuc..poate ca asta ar fi ales de fapt. Dar cam asta este viata cand te vinzi pe o punga de mancare innainte de alegeri si bei ca un bou pe gratis pana te pisi pe tine la targul floriceleleor asta fac
0
0
Pe asta se duc banii contribuabililor Ovideni ?! Mache , fa mai bine un spital de stat ! Lasa privatii !
2
0
Behaituri de miei vanduti de etnia lui Scuora , la Targul acesta ca sa fenteze taxele de la piete ! Alta afacere machidoneasca facuta pe banii fraierilor de ovideni !
5
0
Cineva ,din cei care participa la aceste evenimente,care s a dovedit a fi un fiasco total, sa puna intrebarea de ce statia de epurare preia apele uzate si le da drumul in lac asa cum sunt, si noua ne incaseaza bani ca si cum ar fi procesate.
4
0
Felicitari!!! Ovidiu a iesit din anonimat de cand este condus de domnul George Scupra. Evenimentele sunt frumoase si binevenite fie ele culturale sau traditionale. Felicitari!!!
2
9
Foarte frumoase lucruri la Ovidiu un primar intradevar primar bravooooo
2
9

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614